Profilinnstillinger for alenearbeidere

corinna.hammerstingl@f24.com oppdatert fra corinna.hammerstingl@f24.com

Les først artikkelen om profiler for en mer generell forståelse av begrepet profiler. Fanen for innstillinger for beskyttelse av alenearbeidere i profilkonfigurasjonen vil bare være synlig hvis produktpakken din inkluderer alenearbeidsmodulen.

Innstillinger for beskyttelse av alenearbeidere

Innstillingene for ivaretakelse av alenearbeidere er kun tilgjengelig for Android-brukere. For iOS er bare dødmannsknapp-funksjonen tilgjengelig.
  • Alarm for overvåkningskontroll ("dødmannsfunksjon"): Dette alternativet gjør det mulig å beskytte de ansatte proaktivt. De ansatte må proaktivt forlenge sin alenearbeidstid med jevne mellomrom. Avhengig av konfigurasjonen sender terminalen mellom 1-3 repetisjoner til deltakerne. I tillegg kan intervallet mellom repetisjonene stilles inn.
Vær oppmerksom på at advarslene om utløp av alenearbeidstid på iOS ikke kan overstyre telefonens stillemodus. Hvis du ønsker å overstyre Ikke forstyrr-modusen, må du spesifikt tillate dette i FACT24 ENS+-appen. Vi anbefaler derfor at du sørger for at iOS-telefonen er satt til "høyt" før du starter overvåkningsmodusen.
  • Alenearbeidermodus: Denne funksjonen slår vanligvis alenearbeidsmodus på eller av.
  • BG-modus: Aktiverer forhåndsinnstillinger og funksjoner for PNA-løsningen sertifisert i den videre prosessen.
  • Alenearbeidermodus standard: Denne funksjonen starter alenearbeidermodus via stedsdeteksjon. Hvis et Bluetooth-signal er tilgjengelig, brukes denne posisjonsinformasjonen. Hvis dette ikke er tilgjengelig, vil GPS-dataene bli overført. Den frittstående driften er aktiv i 24 timer i henhold til BG-retningslinjene.
  • Start alenearbeid via NFC-deteksjon: Denne funksjonen starter PNA-modus via NFC-tag-plasseringsdeteksjon.
    • Hjemmebase: Denne funksjonen gjør det mulig å sjekke startpunkt og retursted via NFC-tag.
      • Start lokalisering: NFC-tag som legges inn som hjemmebase og tillater pålogging til PNEZ.
      • Fullfør lokalisering: NFC-tag angitt som returpunkt. Logging av PNEZ er kun mulig her.
    • Advarsel om manuell stopp ved utgått tid: Dette alternativet er tilgjengelig for PNA-modus »NFC Tag«. Hvis dette alternativet er satt, kan en bruker også avslutte det frittstående arbeidet manuelt og trenger ikke nødvendigvis å logge av via NFC-taggen.
    • Start alenearbeid med manuell gjenkjenning: Denne modusen lar brukere legge inn et stedsnavn manuelt. Ensomt arbeid er satt til én time som standard.
    • Årvåken kontroll-alarm: Dette alternativet tillater proaktiv beskyttelse av ansatte. Ansatte må proaktivt utvide sin alenearbeidstid med jevne mellomrom. Avhengig av innstillingen sender terminalen mellom 1-3 repetisjoner til deltakerne. Videre kan intervallet mellom repetisjonene stilles inn selv.
    • Uttrekk av hodetelefonkabel-alarm: Tapsalarmen kan aktiveres hvis smarttelefonen har en hodetelefonplugg (jack) eller en adapterplugg (USB-C > jack). Tapsalarmen kan utløses ved å koble fra eller trekke smarttelefonen fra hodetelefonene, eller en annen enhet koblet til via hodetelefonkontakten.
    • Reager på lader: Hvis denne funksjonen er aktivert, avsluttes alenearbeidet så snart terminalen blir satt på lading.
    • Stedsinformasjon (Signaler, GPS): Denne funksjonen aktiverer vanligvis funksjonen som gjør at stedsinformasjon overføres via signaler, WLAN-tilgangspunkt eller GPS i tilfelle en alarm. Kun stedsinformasjonen med høyest prioritet videresendes. Prioriteten til stedsinformasjonen er BLE Beacon, WLAN Access Point og GPS.
    • Tidsavbrudd: Etter dette tidspunktet vil sporingen av en person bli avsluttet, selv om alenearbeidet ikke har blitt avsluttet i PNEZ Dashboard.
    • Send alltid GPS-informasjon: Denne funksjonen lar gjeldende GPS-informasjon sendes med hver alarm.
    • Ingen bevegelsesalarm: Dette definerer hvor lenge smarttelefonen kan være i hvilestilling før en alarm utløses.
    • Person nede-alarm: Person nede-alarmen registrerer stillingen til sluttenheten og utløser en alarm når den innstilte utløservinkelen overskrides. For å forhindre falske alarmer kan det settes opp en deteksjonstid og en forhåndsalarm. Ingen alarm utløses innenfor disse tidene.
      → Valg av utløservinkel i grader - for posisjonsalarm
      → Sekunder - deteksjonstid (0-60 sekunder)
      → Sekunder - forhåndsalarmtid (0-60 sekunder)
    • Pausesensordeteksjon: Pausesensordeteksjonen aktiverer pausefunksjonen. Så snart en forhåndsalarm er på vent, har brukeren mulighet til å stoppe alarmen og sette alle sensorer på pause i den tiden som er angitt her.
    • Spill en tone for redningsmannskap: Terminalen kan aktiverer en lokaliseringstone etter at alarmen er utløst. For å sikre kun autoriserte ansatte kan slå den av tonen, er den sikret med en PIN-kode.
    • Periodisk overvåking: Hvis dette alternativet er aktivt, vil brukeren bli overvåket med jevne mellomrom. Man kan velge en overvåkingstid på mellom 5 og 60 minutter.
      Viktig merknad: Systemet tar den konfigurerte verdien for overvåking og deler den med fire. Hvis det for eksempel er stilt inn overvåking på 8 minutter, skjer den første PIN-overvåkingen allerede etter 2 minutter. Dersom dette mislykkes, informeres brukeren om at en teknisk alarm vil utløses med mindre han kommer inn i resepsjonsområdet innen angitt tid.
      • Teknisk alarm: Den tekniske alarmen startes når overvåking ikke er gitt, eller batteristatus er under en definert terskel. Det skal velges en såkalt systemalarm. Til dette formålet må avkrysningsboksen for systemalarmer settes for minst én alarm under punktet «Utløser» innenfor valgt avdeling/organisasjonsenhet.
    • Inkluder batterinivå: Denne funksjonen aktiverer overvåking av batteristatus. Hvis den havner under verdien som har blitt bestemt her, vil en alarm utløses. I tillegg, når alenearbeidermodus er aktivert, vises advarselsmeldinger hvis indikatoren er under eller nær terskelverdien.
    • Bekreftelsesanrop: For å unngå falske alarmer, støtter systemet muligheten for å ringe opp abonnenten igjen etter at alarmmelding er sendt ved utilsiktet alarm, for å gi abonnenten en siste mulighet til å bekrefte om det er en falsk alarm eller ikke. Språket og innholdet i bekreftelsessamtalen kan velges fritt.

Er du fornøyd?

Dashbord for alenearbeidere

Alenearbeiderrapport