Merk at versjon 3.7 av mobilappen avløser versjon 3.5. Versjon 3.6 finnes ikke som mobilapp.

Forbedringer innen lokalisering

• Man kan nå bruke mobilappen for å innstille terskelverdien for oppdatering av GPS-lokalisering som så registreres og sendes til nettportalen. (Denne kunne tidligere bare innstilles for hele systemet.)
  • Dersom en alarm utløses fra mobilappen, og personen har aktivert “lokasjonssporing”, vil alle oppdateringer av lokasjon sendes til nettportalen med tidsstempel, og vises for autoriserte brukere av den aktuelle alarmen. Dette medfører en mer presis lokalisering ved nødsituasjoner.
  • Forbedret beacon-kompatibilitet: Oppdatert til nyeste SDK-versjon hos vår partner Blukii. Versjon 3.6 støtter nå standardene iBeacon og Eddystone.

Forbedringer i brukergrensesnitt:

• Mobilappen har nå fått full tilgjengelighet, fargekontrasten er justert, og skjermgrensesnittet er blitt mer brukervennlig.
  • Skrifttypene er justert slik at samme skrifttyper brukes i hele mobilappen.
  • Støtter høyre til venstre tekst.
  • Alle nettadresser er nå klikkbare.

Tilpasning til nettportal

• Alarmstatusene er tilpasset slik at de stemmer overens den nyeste versjonen av nettportalen.
  • Mobilappen kan nå styre opptil 16 enheter (mot tidligere kun 12), inkludert en ekstra SMS-enhet “Annen SMS”, som ble innført i nyeste versjon av nettportalen.
  • Differensiert skjermbilde for tidsstempler med “nyeste bekreftelse” på kontaktinformasjon og med “personopplysninger er godkjent” og er i samsvar med nettportalen.

Er du fornøyd?

App Versjon 3.8

App Versjon 3.5