Portal Versjon 3.4

• Ytelsen til vår eksterne API ble forbedret for oppdatering av person-og gruppeoppdrag
  • Mindre forbedringer og feilrettinger
    • En person/bruker kan nå opprettes med en applikasjonsenhet kun med en unik e-postadresse.
    • I e-poster fra Whitelabel-kunder vises nå Whitelabel-partnernavnet i stedet for "ENS+".
    • For Loneworking ble den optiske signalknappen fjernet fordi den blokkerte lukking av en Loneworking-hendelse i noen tilfeller.
    • Språk vil nå spilles av riktig for funksjonaliteten "Ta opp melding via utløsing av masternummer".

Er du fornøyd?

Portalversjon 3.9

Portal Versjon 3.3