Adgangskontroll med nivåer

I CIM Essential kan du tilpasse informasjonstilgangen basert på nivået til den aktuelle brukeren og nivået som er angitt for innholdselementer. Administratorer kan redigere disse tilgangsrettighetene. Som bruker og medlem av ulike team kan du være en del av én av disse med standard tilgangsrettigheter.

Innhold som opprettes i installasjonen, for eksempel hendelser, tiltakskort, oppgaver, rapporter og statusmøter, kan deles på samme nivå ELLER deles mellom de ulike nivåene.

Dette er definisjonene og tilgangsrettighetene til de ulike nivåene som er tilgjengelige i CIM Essential:

• Strategisk team: Ivaretar virksomhetens langsiktige interesser og begrenser de mulige negative konsekvensene av hendelsen. Brukere med tilordnede roller på det strategiske nivået vil ha tilgang til innholdselementer (logg, rapporter, tiltakskort osv.) som tilhører det strategiske nivået.
  • Taktisk team: Har ansvar for varsling og mobilisering. Planlegger, iverksetter tiltak og overvåker de nødvendige tiltakene. Kriseadministrasjon og krisestab er en del av dette nivået. Brukere med roller tilordnet på taktisk nivå vil ha tilgang til innholdselementer (logg, rapporter, tiltakskort osv.) som tilhører strategisk, taktisk og operativt nivå.
  • Operativt team: Begrenser skade, redder liv og verdisaker og fjerner årsaken til krisen. Bedriftens eget beredskapspersonell samarbeider vanligvis tett med nødetatene. Brukere med roller tilordnet på operativt nivå vil ha tilgang til innholdselementer (logg, rapporter, tiltakskort osv.) som tilhører operativt nivå.

Søk

Kontakter