SMS-basert hurtigstart

Fannie Mahlmann oppdatert fra Fannie Mahlmann

SMS-basert hurtigstart

1. Oppsett av SMS-grensesnitt

På grensesnittsiden i Connectivity Hub kan brukeren se hvilke numre som er tilgjengelig for SMS. Principal-brukere kan ikke endre SMS-grensesnitt her, da disse SMS-numrene må bestilles av F24 fra en leverandør som heter Twilio og kan kun konfigureres av en Super-Admin-bruker i Connectivity Hub. Ett SMS-nummer krever tre kredittpoeng (credits).
  1. Opprette en SMS-basert hurtigstart

Neste steg er å opprette en SMS-basert hurtigstart ved hjelp av Rule Maker. Velg «SMS» fra Quickstart-menyen og velg den SMS-mottakeren du nettopp har opprettet. Gi regelen et navn og velg hvilken ENS+-alarm du ønsker å utløse med regelen. Du kan deretter velge om du ønsker å legge til en meldingsmal i regelen. Til slutt kan du velge blant følgende elementer i SMSen å definere vilkårene for regelen: From og Text. Du kan legge til flere regelsett med operatoren OR eller AND for nestet regelbehandling.

Når du har opprettet en regel, kan du teste den ut med Dry Run-funksjonen på Ruleset-siden, og når alt fungerer som det skal, har du satt opp en SMS-basert hurtigstart for utløsning av ENS+-varslinger!

Er du fornøyd?

E-postbasert hurtigstart