Slik bruker du funksjonen for spørreskjema

Anita Wilknitz oppdatert fra Anita Wilknitz

Slik bruker du funksjonen for spørreskjema

Du kan bruke modulen for spørreskjema for å innhente tilbakemeldinger fra utvalgte enkeltpersoner eller målgrupper. Spørreskjemaet sendes ut via lenke på SMS eller e-post. Respondentene kan endre tilbakemeldingene på spørreskjemaet på et senere tidspunkt. Du kan også velge ut spørsmål til hver enkelt respondent.

Import og eksport av spørreskjema

Du kan importere spørreskjemaer fra eksisterende CSV-filer eller eksportere dem til CSV-format til ekstern bruk og arkivering.

Her kan du lese mer om rapporter fra spørreundersøkelser.

Slik oppretter du et nytt spørreskjema

Du oppretter et nytt spørreskjema ved hjelp av funksjonen “Nytt spørreskjema”.

Når du oppretter et nytt spørreskjema, må du fylle ut feltene med obligatoriske opplysninger Disse feltene gjelder spørreskjemaets navn, hvilken organisasjonsenhet undersøkelsen tilhører og hvor lenge undersøkelsen er gyldig.

Du kan velge kanal for å sende ut spørreskjemaet, dvs. enten på SMS eller e-post, noe som bestemmer hvordan respondentene mottar og besvarer spørsmålene.

Du kan skrive en melding i meldingsfeltet for å gi respondentene bakgrunnsinformasjon om undersøkelsen og om den tilknyttede alarmen.

Ny arkfaner når du lagrer

Når du lagrer spørreskjemaet første gang, får du opp to nye arkfaner, noe som gjør det mulig å spesifisere ytterligere.

Målgruppe:

På denne arkfanen kan du invitere respondenter til å delta i undersøkelsen, og sørge for at de håndterer videresending av spørreskjemaet basert på situasjonen og nødvendige tilbakemeldinger.

Konfigurering av spørreskjema:

Her kan definere spørsmålene som skal stå i spørreskjemaet.

Merk hvilke parametre som kan konfigureres på spørreskjemaet.

Type respons: Her velger du om svarene skal velges fra en hurtigmeny eller i fritekst.

Obligatoriske spørsmål: Du kan velge hvilke spørsmål som skal være obligatoriske, dvs. at respondentene må besvare dem for å gjennomføre undersøkelsen.

Enkeltspørsmål: Spørsmål som angår sensitive opplysninger, kan endes til utvalgte enkeltpersoner, noe som ivaretar personvern og sikrer målrettet tilbakemelding.  urarse como individuales y enviarse a personas concretas, lo que garantiza la privacidad y una respuesta específica.

Er du fornøyd?

Hendelser