App Versjon 3.8

Anita Wilknitz oppdatert fra Anita Wilknitz

HTML-format for mottatte meldinger:

Alarmmeldinger du mottar i mobilappen, vil nå kunne vises med HTML-formatering (som nylig ble forbedret med portalversjon 3.8).

Dette gjelder ikke redigering i rich text når du redigerer og utløser alarmer med mobilappen.

Visning av alarmens emne i stedet for alarmens navn:

Dersom en alarmens emne er konfigurert, kan emnet vises i stedet for alarmnavnet i mobilappen.

Du konfigurerer dette under kontoinnstillinger, og kan endre visningen etter behov. Alarmnavn har ofte en ordlyd som er rettet mot systemadministratoren, og er dermed ikke tilpasset mottakerne av en alarmmelding. Med den nye innstillingen kan du tilpasse tittellinjen i en alarm til mottakernes behov.

Avvikling av Light GPS (kun android):

Vi garanterer levering av så nøyaktige posisjonsdata som mulig. Funksjonen batterisparende GPS (Light GPS) angir imidlertid ikke lokasjon nøyaktig nok, så denne funksjonen vil avvikles. Dersom brukerne av appen har aktivert Light GPS, vil oppdateringen automatisk slå på normal GPS-sporing.

Fjerning av “dashbord”-feltet i appen:

Dashbordet er ikke lenger relevant for brukere av mobilappen og vil derfor ikke lenger kunne vises i appen. Informasjonen fra dashbordet vil flyttes til andre deler av appen. For eksempel flyttes informasjonen "Pålogget siden" i dashbordet til "Info"-delen, og informasjonen om aktive gruppemedlemmer flyttes til "Gruppehåndtering".