Ad hoc alarm

corinna.hammerstingl@f24.com oppdatert fra corinna.hammerstingl@f24.com

Her kan du på en dynamisk måte sende ad-hoc-meldinger til enkeltpersoner eller grupper. Grensesnittet er en forenklet versjon av alarmkonfigurasjonen. Alle mottakere vil bli varslet parallelt og standardtelefonnummeret til kundekontoen overføres.

• Mal for eldinger: I stedet for å skrive meldingen fra starten av, kan du velge en forhåndskonfigurert meldingsmal.
Vær oppmerksom på at hvis du velger å redigere meldingen ved å klikke på "rediger", vil e-postens topp- og bunntekst som er forhåndskonfigurert i malen, ikke lenger bli sendt.
  • Språk: Et språk kan velges slik at de inntastede tekstene og bekreftelsesmeldingene spilles av på det valgte språket. Dette er viktig for varsler som overføres via taleanrop.
  • Melding: Teksten som skal overføres kan skrives inn i dette feltet ved hjelp av fritekst. Opptil 500 tegn er tilgjengelig. Minimumslengden på en melding er 8 tegn.
  • Alarmprioritet: Denne prioriteten vises for medieappen, e-post, faks, SMS og e-post. Den spesielle ringetonen er også aktivert for App-mediet. (En spesiell tone tildeles hver prioritet.) I tillegg behandles høyprioriterte alarmer fortrinnsvis i systemet for en telefonalarm dersom flere massealarmer foregår parallelt.
  • Bekreftelse: Hvis dette alternativet er valgt, vil mottakerne bli bedt om å bekrefte meldingen. Mottakerne har inntil en time etter at alarmen har blitt utløst til å bekrefte den. Hvis dette alternativet er valgt, er det også mulig å tillate avvisning av alarmen.
  • Aktiver chat: Hvis denne funksjonen er aktivert, er en chat-app valgt som kommunikasjonskanal for den respektive mottakeren.
  • Lytt/ta opp en melding: Det er mulig for brukeren å lytte til den skrevne teksten eller ta opp meldingen ved å taste inn hans/hennes telefonnummer og klikke på telefonsymbolet. Sendingen av denne innspilte meldingen støttes kun for talealarmer.
  • Vedlegg: Ved å klikke på pluss-symbolet kan opptil 3 filvedlegg legges til en ad-hoc-melding. Dette alternativet støttes bare for medieappvarsler og e-postvarsler. Maksimal filstørrelse per vedlegg er 10 MB.
  • Utløser: Denne knappen er tilgjengelig når minst én deltaker eller gruppe er valgt. Så snart du har trykt på knappen, vil den tilsvarende meldingen bli sendt.
  • Legge til personer: I denne menyen kan du velge personer som skal motta en ad-hoc-melding. Du kan filtrere i etter ulike søkekriterier (etternavn, fornavn, avdeling og ferdigheter). Ved å legge deltakerne til den dynamiske Ad-hoc-gruppen kan det velges ulike kommunikasjonsmedier som deltakeren kontaktes via ved alarm. Dersom valgt antall personer er mer enn 20, kan kommunikasjonskanalene kun defineres for hele utvalget/gruppen.
    Etter å ha valgt personen(e), vil de som er valgt vises på venstre side. Ved å bruke pennen ved siden av personen kan kommunikasjonskanalene også justeres senere. Deltakere kan også slettes.
  • Legge til grupper: I tillegg til personene kan ulike grupper legges til en alarm. I dette tilfellet brukes de definerte kommunikasjonskanalene til de valgte deltakerne som definert i gruppekonfigurasjonen.
  • Live-rapport: Etter å ha sendt varselet, tilbyr siden en live-rapport nederst på skjermen, som viser status på alarmene som har blitt utløst i tillegg til muligheten for å stoppe de løpende alarmene. Hvis du vil se denne fullskjermen, gå til alarmoversikten.

Er du fornøyd?

Startskjemaer – Utløser

Alarmoversikt