FACT24 ENS+
Utgivelsesnotater
Kom i gang
Oppsett
Ordliste
Lag din egen organisasjons-struktur
Administrer ENS+ brukere
Filutforsker
Kategorier
Nedlastingssentralen
Nummervisninger
Adresseregisteret
Din Konto
Tofaktorautentisering (2FA)
Konfigurasjoner
Personer og grupper
Alarmkonfigurasjoner
Alarmer
Konfigurasjon av startskjemaer
Meldingsmaler
Kalender
Stedsprofiler
Geolokaliseringsprofiler
Hviteliste
Arbeidsoppgaver
Hendelser
Slik bruker du funksjonen for spørreskjema
Operasjonssentral
Alarmsentralen
Aktiver og stopp alarm
Startskjemaer – Utløser
Ad hoc alarm
Alarmoversikt
Chat
Telefonkonferanse
Videokonferanse
Spørreundersøkelser
Rapporter og statistikk
Alenearbeidere
Mediegateway-innstillinger i skyportalen
Legg til moduler
FACT24 ENS+ Krisehåndtering
Telekom-innstillinger «Cloud of Things» for smalbånds grensesnitt
Microsoft Teams-app
FACT24 ENS+ ekstern API (REST) – Funksjonalitetsomfang
Mobilapper
FACT24 CIM-app
FACT24 ENS+ App
FACT24 CIM
Utgivelsesnotater og utgaver
Slik kommer du i gang
FACT24 CIM starter – viktige trinn
Ny utgave av FACT24 CIM essential
Ny utgave av FACT24 CIM advanced
Introduksjon
Om startsiden
Arbeidsområde for administrator
FACT24 CIM-rollene
Navigasjon
Søk
Nivåer
Kontakter
Steder
Jobbe med hendelser og alarmer
Om arbeidsområde for hendelser
Rediger hendelseskartet
Registrer ny hendelse
FACT24-alarmer i CIM
Hendelsetavler
Oppgaver og tiltakskort
Logger
Rapporter og statistikk
Maler
Kundestøtte
- Alle Kategorier
- FACT24 ENS+
- Alarmsentralen
- Ad hoc alarm
Ad hoc alarm
oppdatert fra corinna.hammerstingl@f24.com
Her kan du på en dynamisk måte sende ad-hoc-meldinger til enkeltpersoner eller grupper. Grensesnittet er en forenklet versjon av alarmkonfigurasjonen. Alle mottakere vil bli varslet parallelt og standardtelefonnummeret til kundekontoen overføres.
- Mal for eldinger: I stedet for å skrive meldingen fra starten av, kan du velge en forhåndskonfigurert meldingsmal.
- Språk: Et språk kan velges slik at de inntastede tekstene og bekreftelsesmeldingene spilles av på det valgte språket. Dette er viktig for varsler som overføres via taleanrop.
- Melding: Teksten som skal overføres kan skrives inn i dette feltet ved hjelp av fritekst. Opptil 500 tegn er tilgjengelig. Minimumslengden på en melding er 8 tegn.
- Alarmprioritet: Denne prioriteten vises for medieappen, e-post, faks, SMS og e-post. Den spesielle ringetonen er også aktivert for App-mediet. (En spesiell tone tildeles hver prioritet.) I tillegg behandles høyprioriterte alarmer fortrinnsvis i systemet for en telefonalarm dersom flere massealarmer foregår parallelt.
- Bekreftelse: Hvis dette alternativet er valgt, vil mottakerne bli bedt om å bekrefte meldingen. Mottakerne har inntil en time etter at alarmen har blitt utløst til å bekrefte den. Hvis dette alternativet er valgt, er det også mulig å tillate avvisning av alarmen.
- Aktiver chat: Hvis denne funksjonen er aktivert, er en chat-app valgt som kommunikasjonskanal for den respektive mottakeren.
- Lytt/ta opp en melding: Det er mulig for brukeren å lytte til den skrevne teksten eller ta opp meldingen ved å taste inn hans/hennes telefonnummer og klikke på telefonsymbolet. Sendingen av denne innspilte meldingen støttes kun for talealarmer.
- Vedlegg: Ved å klikke på pluss-symbolet kan opptil 3 filvedlegg legges til en ad-hoc-melding. Dette alternativet støttes bare for medieappvarsler og e-postvarsler. Maksimal filstørrelse per vedlegg er 10 MB.
- Utløser: Denne knappen er tilgjengelig når minst én deltaker eller gruppe er valgt. Så snart du har trykt på knappen, vil den tilsvarende meldingen bli sendt.
- Legge til personer: I denne menyen kan du velge personer som skal motta en ad-hoc-melding. Du kan filtrere i etter ulike søkekriterier (etternavn, fornavn, avdeling og ferdigheter). Ved å legge deltakerne til den dynamiske Ad-hoc-gruppen kan det velges ulike kommunikasjonsmedier som deltakeren kontaktes via ved alarm. Dersom valgt antall personer er mer enn 20, kan kommunikasjonskanalene kun defineres for hele utvalget/gruppen.
Etter å ha valgt personen(e), vil de som er valgt vises på venstre side. Ved å bruke pennen ved siden av personen kan kommunikasjonskanalene også justeres senere. Deltakere kan også slettes. - Legge til grupper: I tillegg til personene kan ulike grupper legges til en alarm. I dette tilfellet brukes de definerte kommunikasjonskanalene til de valgte deltakerne som definert i gruppekonfigurasjonen.
- Live-rapport: Etter å ha sendt varselet, tilbyr siden en live-rapport nederst på skjermen, som viser status på alarmene som har blitt utløst i tillegg til muligheten for å stoppe de løpende alarmene. Hvis du vil se denne fullskjermen, gå til alarmoversikten.