E-postbasert hurtigstart

Fannie Mahlmann oppdatert fra Fannie Mahlmann

E-postbasert hurtigstart

1. Oppsett av e-postgrensesnitt

På grensesnittsiden av Connectivity Hub kan brukere sette opp nye e-postmottakere for ett kredittpoeng per stk. En e-postmottaker består av tre komponenter: din egendefinerte e-postadresse, en tilfeldig generert tekst og domenet «@f24-alarming.com». Etter å ha lagt inn brukerens ønskede e-postadresse, kan brukeren klikke på Update Random ID-knappen for å endre den tilfeldig genererte teksten som fungerer som et suffiks til adressen brukeren har lagt inn. Dette gjøres for å forhindre at flere kunder potensielt har duplikate e-postadresser og dermed risiko for at en kunde kan utløse en annen kundes varslinger, siden hver e-postadresse vil være unik.
  1. Opprette en e-postbasert hurtigstart

Neste steg etter at en e-postmottaker er opprettet er å opprette en e-postbasert hurtigstart ved hjelp av Rule Maker. Velg «E-mail» fra Quickstart-menyen og velg den e-postmottakeren du nettopp har opprettet. Gi regelen et navn og velg hvilken ENS+-alarm du ønsker å utløse med regelen. Du kan deretter velge om du ønsker å legge til en meldingsmal i regelen. Til slutt kan du velge blant følgende elementer i e-posten for å definerevilkårene for regelen: From, Subject, Text. Du kan legge til flere regelsett med operatoren OR eller AND for nestet regelbehandling.

Når du har opprettet en regel, kan du teste den ut med Dry Run-funksjonen på Ruleset-siden, og når alt fungerer som det skal, har du satt opp en e-postbasert hurtigstart for utløsning av ENS+-varslinger!

Er du fornøyd?

SMS-basert hurtigstart