Din Konto

AleksandraPencheva oppdatert fra AleksandraPencheva

Din Konto

Dette avsnittet gir en oversikt over hvordan kontoen din brukes nå. Under arkfanen “oversikt” finner du en oversikt over de viktigste konfigurasjonene. Under arkfanen “bedriftens bruk” finner du et sammendrag av bruken som skriver seg fra kommunikasjon.

Kontoopplysninger:

  • Konto-ID: oppgi denne ID-en når du søker brukerstøtte.

Informasjonen nedenfor avhenger av din utgave av produktet og tjenestenivået ### du har kjøpt. Hvis du ønsker å utvide kontoen din, så ta kontakt med kontoadministrator.

  • Brukere
  • Personer
  • Organisasjonsenheter
  • Alenearbeidere

Konfigurasjon: Vis antall personer, grupper og alarmer som er konfigurert for hver organisasjonsenhet. Du kan filtrere for høyeste organisasjonsenhet som skal være med i tabellene.

Bedriftens bruk

Her finner du antallet utløste alarmer, antallet varslede personer, antallet SMS-varslinger (deler), minutter på fastlinjer, minutter på mobilnett, og push-varslinger for en utvalgt periode. Merk at klokkeslettene som brukes på denne siden, er oppgitt i UTC.

Du kan velge det høyeste nivået på organisasjonsenheter som skal vises og om underliggende enheter (“subtree”) skal tas med i tabellen. Dersom du ønsker å eksportere data som csv-fil, klikker du på “Opprett fil” og laster ned filen fra Nedlastingssentral.

Merk at beløpet du faktureres for avhenger av det inkluderte brukervolumet ditt i samsvar med kontrakten. Under “Bedriftens bruk” finner du all bruk, men uten at det er skjelnet mellom det som er inkludert og ikke inkludert i din kontrakt.

Er du fornøyd?

Adresseregisteret

Tofaktorautentisering (2FA)

Kontakt