Nye funksjoner i FACT24 CIM-versjonen V.23.01

Disse nye funksjonene er nå tilgjengelig for FACT24 CIM. Vi har skrevet denne artikkelen for å gi deg bedre oversikt og en detaljert beskrivelse av oppdateringene med skjermbilder. Disse funksjonene er tilgjengelige fra 30. mars 2023.

  1. Design: Oppdatert hjemmearbeidsområde

Vi har oppdatert hjemmearbeidsområdet med mer informasjon. Det er nå mulig å se oppføringer filtrert etter oppgaver, tiltak, meldinger og medieforespørsler. Det er også mulig å bruke et filter (tidsperiode) for å se aktivitet innenfor en spesifikk tidsperiode.

  1. Eksport: Nytt eksportformat

Vi har erstattet eksporter til .docx fra .doc for all eksport til Word (rapporter, logg). Både .doc og .docx er filformater som brukes av Microsoft Word, men .docx har flere fordeler sammenlignet med det eldre .doc-formatet.

.docx-filer er vanligvis mindre i størrelse enn .doc-filer, for enklere deling og lagring.

.docx tilbyr bedre kompatibilitet med annen programvare og enheter ettersom det er basert på det åpne standardformatet XML.

  1. Forhåndsdefinerte tiltakskort: Slett utkast

Det er nå mulig å slette utkast. Dette var tidligere ikke mulig hvis du hadde opprettet en godkjent versjon etter utkastet.

  1. Logg: Tilgangskontrollerte loggmaler

Det er nå mulig med tilgangskontroll til loggmalene. Du kan nå definere hvilke av CIM-rollene som har tillatelse til å bruke den spesifikke malen.

  1. Risikostyring ISO 31000: Tilordne tiltak som oppgaver

Det er mulig å håndtere alle tiltak i en analyse ved å tilordne et tiltak som en oppgave fra 23.1. Denne funksjonen gjør det enklere å tilordne ansvar til andre deler av virksomheten.

  1. Oppgaver: Nytt filter for kansellerte oppgaver 

Kansellerte oppgaver kan nå vises i et separat filter.

Er du fornøyd?

Kontakt