Administrer ENS+ brukere

corinna.hammerstingl@f24.com oppdatert fra corinna.hammerstingl@f24.com

Tilgang til skyplattformen kan settes opp via brukeradministrasjonen.

Gå til "Oppsett" og "Brukere" og opprett en ny bruker.

Generelle innstillinger

• Pålogging: Den lagrede tilgangskoden må være unik for hele systemet.
  • E-post: En lenke for å opprette passord vil bli sendt til denne e-postadressen. Ved behov vil rapportene også sendes hit.
  • Mobil: Dette feltet er valgfritt.
  • Språk: Standard visningsspråk for skygrensesnittet kan angis her.
  • Rolle: Generelt tillater roller å begrense tilgang i to dimensjoner: funksjonelle områder og organisasjonsenheter. Se nedenfor for ytterligere detaljer.
  • Tofaktor autorisering: Kan slås av og på per bruker. Som standard vil kontoinnstillingene bli brukt.
  • Mulighet for å utløse en alarm via generelle aktiveringstelefonnumre:
    • Brukeren kan deretter ringe systemtelefonnumrene som er oppgitt på startskjermen eller i verktøylinjen for å utløse ALLE alarmer som han eller hun har tilgang til.
    • For å gjøre dette, må brukeren oppgi sin telefon-ID og en PIN-kode, som vil bli sendt til ham/henne via e-post, og deretter nummeret på alarmen som skal utløses.
  • Velg om e-posten skal være inn- eller utgående for vedlikehold, ved tekniske feil eller forbedringer.
  • Koble opp en ny person (knapp nederst på siden): Legg til en ny person (knapp nederst på siden): Dette alternativet lar en eksisterende bruker sette opp en ny bruker. I dette tilfellet overføres master dataene til personsiden. En endring av organisasjonsenheten for brukeren som har blitt opprettet på denne måten kan kun gjøres via brukeradministrasjonen. Foreløpig støttes det ikke at en bruker senere kan kobles til en allerede eksisterende person.

Roller

Det er to roller som automatisk har tilgang til hele kontoen og alle ENS+ funksjoner:

Hoved administrator

Har rettigheter for alle funksjonsområder i alle organisasjonsenhetene:

• Alle konfigurasjonsrettigheter for å opprette alarmer og for å sette opp brukere og grupper.
  • Alle rettigheter for å styre alarmer ved å utløse en eller stoppe en alarm. Man kan også vise og overvåke utløste alarmer.
  • Alle oppsettrettigheter for å opprette brukere, andre organisasjonsenheter, kategorier og organisere filer
  • Alle rapporteringsrettigheter som å lese rapporter om alarmer og spore direkterapporter inkludert tilbakemeldinger fra ansatte

Revisor

Har bare leserettigheter for alle funksjonsområder i alle organisasjonsenhetene

Tilgang begrenses basert på organisasjonsenheter for disse rollene (som er automatisk inkluderet i disse tre underenhetene):

Administrator for organisasjonsenheten

Alle rettigheter (lese + rettigheter) for alle funksjonsområder innenfor en definert organisasjonsenhet (og de tre underenhetene)

(Media Gateways trenger også denne rollen)

Org.enhet admin uten kontaktinformasjon

• Som en vanlig org.enhet admin, men UTEN:
    • Adgang til personkonfigurasjon
    • Kontaktinformasjon for personer (vises som ****)

Konfigurasjon

Alle rettigheter (lese + skriv) for konfigurasjonsområdet til den definerte organisasjonsenheten (og tre underenheter):

- Brukere og grupper

- Alarmkonfigurasjon

- Konfigurasjon av en direktelinje for informasjon

- Oppsett: kun kategorier og filbehandling

Konfigurasjonsrevisor

Alle leserettigheter for konfigurasjonsområdet til den definerte organisasjonsenheten (og tre underenheter):

- Brukere og grupper

- Alarmkonfigurasjon

- Konfigurasjon av en direktelinje for informasjon

- Oppsett: kun kategorier og filbehandling

Konfigurasjonsgrupper

Alle leserettigheter for konfigurasjonsområdet til den definerte organisasjonsenheten (og tre underenheter)

Oppsett

Alle lese- og skriverettigheter for oppsettet (brukere og organisasjonsstruktur) til den definerte organisasjonsenheten (og tre underenheter)

Alarmutløser

Leserettigheter for alarmkonfigurasjonen og alle rettigheter (lese og skrive) i alarmsentralen, rapporter og statistikk, i tillegg til operasjonssentralen

Drifter alle

Alle leserettigheter for alarmkonfigurasjonen og alle rettigheter (lese og skrive) i alarmsentralen, rapporter og statistikk, i tillegg til operasjonssentralen

Rapporter

Leserettigheter for:

- alarmsentralen, alarmovervåkning og chattefunksjonen

- Operasjonssentralen: nyhetsfeed, visualiser

- Rapporter og statistikk

For denne rollen kan tilgang finjusteres og kun gis for svært spesifikke enheter

Gruppetjenestekoordinator

Tilordne og oppheve tilordningen av personer (fra den valgte organisasjonsenheten og undertreet til brukeren) til og fra:

• spesielle vaktlister
  • spesielle alarmer fra ulike organisasjonsenheter

Roller som kun er relevante hvis den aktuelle modulen er en del av kontoen din

Dashbord for alenearbeidere

Lesertilgang til dashbordet for alenearbeidere og nyhetsfeeden

Konferanse_pluss

Tilgang til konferansesentralen og brukere

Krisehåndtering

Tilgang til ENS+ Hendelsestavle (som er veldig forskjellig fra FACT24 CIM)

Gruppebegrensninger
I tilfelle hendelsestavlen er aktiv, kan brukere tildeles bestemte lag eller grupper. Dette alternativet vil kun vises hvis brukeren har tilgang til alarmoversikten.

Hendelsesoppgave

Tilgang til tildelte oppgaver for en hendelse

Hvis du bruker FACT24 CIM i tillegg til FACT24 ENS+, kan du legge til CIM-roller i tillegg til de ovennevnte rollene som bare er for ENS+. Merk at hvis du velger «Kun CIM» i den øvre delen av konfigurasjonen, vil denne brukeren kun ha tilgang til FACT24 CIM og vil ikke få tilgang til noen ENS+ funksjoner. Det kommer snart en egen hjelpeseksjon for mer informasjon om FACT24 CIM.

Er du fornøyd?

Lag din egen organisasjons-struktur

Filutforsker