Telefonkonferanse

AleksandraPencheva oppdatert fra AleksandraPencheva

Konferanserom

Et alarmspesifikt konferanserom kan aktiveres for alle tidligere konfigurerte alarmer. Et konferanserom åpnes bare når en alarm er utløst. Det er ikke mulig å åpne et konferanserom uavhengig av en alarm. Dette er mulig med alarmtypen “Tradisjonell konferanse”.

Under arkfanen 'Konferanserom' i alarmsentralen kan du vise alle konferanserom for alle alarmer som er blitt utløst i organisasjonsenheter du har tilgang til. Oversikt vises på denne måten:

Ein Bild, das Text, Schrift, Reihe, Zahl enthält.

Automatisch generierte Beschreibung

Alle konferanserom for de utløste alarmene vises på skjermen.  Hvis et konferanserom er aktivt, kan du få opp et detaljert skjermbilde av dette med det blå telefonikonet. Der kan du aktivt administrere konferansen. Hvis konferanserommet allerede er lukket, har du bare tilgang til å lese det.

Det detaljerte skjermbildet gir deg en oversikt over alle deltakere og informasjon om deres nåværende status.

Ein Bild, das Text, Screenshot, Schrift, Reihe enthält.

Automatisch generierte Beschreibung

Hvis du har tilgang til siden Konferanseadministrasjon (for eksempel personer med rollen Alarmutfører), kan du også dempe eller oppheve demping av deltakere i konferansesamtaler.

Ein Bild, das Text, Screenshot, Schrift, Zahl enthält.

Automatisch generierte Beschreibung

Under Administrere konferansedeltakere kan du tilføye eller fjerne deltakere i pågående chat.

Dette vises på denne måten:

Ein Bild, das Text, Screenshot, Zahl, Schrift enthält.

Automatisch generierte Beschreibung

I tillegg til de personene som er konfigurert i systemet, kan du også invitere eksterne personer (dvs,

personer som er ukjente i systemet) til chatten. Klikk på "Legg til andre personer", og oppgi for- og etternavn

for- og etternavn (obligatorisk, slik det vil vises i chatten) og minst én enhet, enten telefonnummer, e-post

telefonnummer, e-post eller SMS, eller alle, som invitasjonen skal overføres til.

Lukk konferanserommet ved å bruke funksjonen Lukk konferanserom. Du kan se konferanserommet, men får også opp følgende melding:

Ein Bild, das Text, Screenshot, Schrift, Software enthält.

Er du fornøyd?

Chat

Videokonferanse