Nummervisninger

AleksandraPencheva oppdatert fra AleksandraPencheva

Nummervisninger

Anrops-ID er det nummeret som vises i mottakerens telefon ved innkommende samtale. ENS+ gir deg mulighet til å verifisere dine egendefinerte telefonnumre med anrops-ID. Hvis du ikke kan verifisere et telefonnummer, brukes standardnummeret +49 89 62825700. På forespørsel kan denne standard anrops-ID-en velges fra et utvalg av numre for å matche kundens hovedlokasjon under kontooppsettet. Hvis du ønsker å endre systemets standard anrops-ID, kan du ta kontakt med vår kundestøtte.

De siste årene har land over hele verden iverksatt strengere regulering av telekommunikasjon for å forhindre telefonsvindel. Alle varslinger via telefonanrop i FACT24 kommer fra våre F24-servere i Tyskland. Dermed kan lokale operatører av og til blokkere nummervisningen i varslingen og i stedet vise det tekniske nummeret, som kan variere.### Vi anbefaler derfor å teste dette jevnlig.

Verifisering

1. Start med å klikke på “Verifiser ny anrops-ID” på siden “Oversikt” Du kan også vise, redigere og slette allerede konfigurerte anrops-ID-er.

1. Legg inn navn for anrops-ID, den tilknyttede organisasjonsenheten, og det riktige telefonnummeret.

1. Dersom du innstiller nummervisningen til “Global”, kan anrops-ID-en også brukes av andre organisasjonsenheter. Hvis Global er slått av, kan anrops-ID-en bare brukes av utvalgte organisasjonsenheter og underliggende enheter.
  2. Deretter velger du “Verifiser anrops-ID” for å starte verifiseringsprosessen.
  3. Først får du nærmere opplysninger om verifiseringsprosessen. Les gjennom informasjonen mens du har den aktuelle telefonen for hånden. Klikk på “Start verifisering”.
  4. Du får et oppkall til den samme telefonen og blir bedt om å legge inn en sekssifret kode på neste skjermbilde. Skriv inn koden og klikk på “OK”.

1. Hvis alt fungerer, får du en melding om dette og kan klikke på OK igjen for å avslutte prosessen. Du ser da en grønn hake som viser at du har fullført verifiseringen.

Merknader

• Det kan ta noe tid før FACT24 ENS+ mottar tjenesteleverandørens tilbakemelding om fullført verifisering. Du bør derfor vente litt hvis du fortsatt får en statusmelding om “verifisering pågår”. I løpet av noen timer skal statusmeldingen endres til “verifisert”.
  • Hvis telefonnummeret har vært verifisert tidligere, er det ikke mulig å verifisere det på ny. Du blir da bedt om å bekrefte eierskap til telefonnummeret. Deretter vil det legges til egendefinert anrops-ID i din konto.
  • Mislykkes verifiseringen, skal du slette nummeret og starte prosessen på ny ved opprette en ny anrops-ID.

Merk følgende: Selv etter verifisering kan regelverket endres fordi myndighetene strammer inn for å redusere svindel. Vi anbefaler derfor jevnlig testing.

Er du fornøyd?

Nedlastingssentralen

Adresseregisteret