Hendelsesstatistikk i CIM

corinna.hammerstingl@f24.com oppdatert fra corinna.hammerstingl@f24.com

Hendelsesstatistikk i CIM

Hendelsesstatistikken finnner du i menyen ved å klikke på elementet Startside.

Hendelsesstatistikken er et verktøy som henter ut antallet hendelser som har oppstått i forbindelse med din virksomhet og organisasjon innenfor et definert tidsrom. Denne informasjonen kan vises med ulike typer filtre for å begrense søket og få detaljert informasjon og lære av tidligere antall hendelser.

Disse feltene må fylles ut for å kunne hente ut av tabeller og diagrammer:

Kategori

Velg data fra disse variablene:

• Hendelser (standard): Viser bare antall opprettede hendelser basert på kriteriene.
  • Hendelsestype: Viser ulike stolper med ulike farger, sortert etter de aktive typene som er registrert i CIM.
  • Hendelsespotensial: Viser ulike stolper med ulike farger, sortert etter aktive potensial som er registrert i CIM.
  • Sted: Viser ulike stolper med ulike farger, sortert etter de aktive stedene som er registrert i CIM. Hvis du ikke har noen, vises én linje med alle hendelser uten en posisjon.
  • Organisasjon: Viser ulike stolper med ulike farger, sortert etter organisasjonene som er registrert i din CIM.

Hyppighet

Velg intervallet som dataene skal presenteres i – Månedlig (standard) eller Årlig.

Dato (fra/til):

Velg en dato, fra og til, da dataene skal hentes ut. Husk å angi nøyaktig dato. Hvis du bare velger måned, blir den ikke registrert.

Trykk på OK for å se resultatene.

FILTER

Det er mulig å begrense søket ytterligere med flere kriterier. Alle disse filtrene må samsvare med kriteriene for henting for å vises som tabeller. Hvis du ikke får noen treff, er dette sannsynligvis årsaken.

Velg blant følgende filtre:

• Hendelsestype
  • Hendelsespotensial
  • Sted
  • Organisasjon

Hvilken informasjon du kan velge mellom, defineres av administratoren og vil variere fra installasjon til installasjon.

Eksport

Trykk på nedtrekksmenyknappen (til høyre i visningen av diagrammet for å skrive ut eller laste ned som bilder.

Velg mellom:

Trykte medier

• PNG
  • JPG
  • PDF
  • SVG

Eksporter til Excel

Trykk på Eksporter til Excel øverst til høyre i tabellvisningen for å laste ned en XLSX-fil av statistikken.

Er du fornøyd?

Tilgang til rapporter

Filarkiv