Hendelsetavler

Anita Wilknitz oppdatert fra Anita Wilknitz

Med Incident boards er det mulig å sette opp skjemaer med egendefinerte felt som tekstfelt, enkeltvalg og multivalg. Feltene kan kombineres med andre funksjoner i CIM som å velge blant brukere, kontakter eller til og med tildele en stilling i krisehåndteringsteamet som ansvarlig for å håndtere en ny oppføring. Alle oppføringer loggføres til hendelsen.

Maler for hendelsesskjemaer

Du kan nå lagre ulike typer innhold som mal i hendelsesskjemaet. Dermed kan du fylle inn forhåndsdefinerte opplysninger raskere. Dette er spesielt nyttig når du bruker hendelsesskjemaer for å overvåke statusen til IT-systemer og andre elementer.

Tilgangskontroll til hendelsesskjemaer

Tilgang til hendelsesskjemaer kan nå styres av en rolle (som f.eks. CIM-administrator og CIM-krisestab) type hendelse (som f.eks. cyberangrep og pandemi).

Er du fornøyd?

FACT24-alarmer i CIM