Geolokaliseringsprofiler

corinna.hammerstingl@f24.com oppdatert fra corinna.hammerstingl@f24.com

Vær oppmerksom på følgende generelle informasjon om geolokaliseringsprofilene:

→ En geoprofil kan være global, noe som betyr at alarmer fra ulike avdelinger kan tilordnes profilen.

→ En geoprofil kan tilordnes mange alarmer.

→ En geoprofil kan inneholde en mengde Bluetooth-signaler.

→ Én alarm kan tilordnes flere geoprofiler.

Hvis en eller flere geoprofiler er tilordnet en alarm, blir deltakerne i de definerte områdene varslet så snart en alarm utløses. Varslingen av deltakerne skjer i tillegg til deltakerne som allerede er inkludert i en alarm som standard. For å bruke plasseringen får terminalenheten tilgang til GPS- og Bluetooth-koordinatene til smarttelefonene. iOS og Android bruker den såkalte «Significant Distance Change»-tjenesten, som betyr at GPS-dataene oppdateres dersom en ansatt beveger seg vesentlig bort i fra sin nåværende posisjon.

  • Navn: Et unikt navn må tildeles geoprofilen. Her anbefales det å bruke et logisk navn, slik at det er lett å se hvilken geoprofil det er valgt ved en senere anledning.
  • Organisasjonsenhet: Dersom geoprofilen ikke er merket som «Global», er utvalget av avdelinger tilgjengelig. Geoprofilen er da kun tilgjengelig innenfor den valgte avdelingen.
  • Global: Med global knappen kan geoprofilen brukes til alarmer fra alle avdelinger når den er skrudd «På». Utvalget av avdelinger vil da være skjult.
  • Utløp av stedtdata (på minutter): Dette alternativet lar deg fjerne en deltaker fra den dynamiske geografiske posisjonsgruppen hvis deltakeren ikke lenger er logget på innenfor denne lokasjonen innen det bestemte tidsrommet i minutter.
  • Stedskoordinater: I dette feltet er plasseringen angitt med desimalnotasjon. Det skal inkluderes et mellomrom mellom bredde- og lengdegrad.
    Eksempel på oppføring:
    Torvet, Trondheim registreres i systemet som 63.430512 10.394975
  • Plasseringsradius i meter: I dette feltet kan radiusen rundt det angitte stedet defineres i meter.
  • Egendefinert melding: Ytterligere brukerdefinert informasjon om stedet kan overføres her. Den vil bli lagt til ved alarmen som en melding.
  • Alarmtilordning: Her tilordnes ønskede alarmer til en profil. Hvis en alarm utløses og tilordnes den definerte profilen, blir alle deltakere i det definerte området varslet - i tillegg til gruppene og personene som er tildelt alarmen i alarmkonfigurasjonen.
  • Signal-tilordning: I tillegg til GPS-data, kan BLE-signaler tilordnes til en posisjonsprofil.

Er du fornøyd?

Stedsprofiler

Hviteliste

Kontakt