Liste over gjøremål

corinna.hammerstingl@f24.com oppdatert fra corinna.hammerstingl@f24.com

Vær oppmerksom på at synligheten til denne funksjonaliteten avhenger av produktutgaven din.

→ En oppgaveliste kan inneholde flere oppgaver.

→ En oppgaveliste er alltid tilordnet en avdeling.

→ En oppgaveliste kan inneholde opptil 10 nøkkelord for søk.

Listen over gjøremål brukes for å gruppere flere oppgaver i en felles liste og bestemme deres mulige behandlingsrekkefølge. Listen kan lastes inn i en hendelse. Det er mulig å finne listen basert på navn samt et nøkkelord.

• Navn: Oppgavelisten må tildeles et unikt navn. Det er lurt å bruke et logisk navn slik at det er tydelig hvilken oppgaveliste som er involvert når du velger den senere.
  • Avdeling: Her er utvalget av avdelinger tilgjengelig. Oppgavelisten er da kun tilgjengelig innenfor den valgte avdelingen.
  • Nøkkelord: Disse kan fritt tildeles og gjøre det lettere å finne oppgavelister i hendelsespanelet.
  • Oppgaver: Denne konfigurasjonsmenyen brukes for å legge til oppgaver til en oppgaveliste. Ved å bruke knappene i midten kan rekkefølgen på oppgavene justeres deretter.

Er du fornøyd?

Oppgaver

Gruppeledelse