Hotline-rapport

corinna.hammerstingl@f24.com oppdatert fra corinna.hammerstingl@f24.com

Hotline-rapporten inneholder detaljert informasjon om de aktiverte info-hotlinene.

Start- og sluttdatoene vises. Hvis en infotelefon er aktiv, er feltet for sluttdato tomt og en grønn sirkel med en telefon vises under Status. I tillegg er navnet og lanseringen av den hotline som det er byttet med tilgjengelig som søkefiltre. «Aktiver» er brukeren som aktiverte info-hotlinen.

Ved å klikke på en info-hotline åpnes den detaljerte visningen. Innringerne som har ringt infotelefonen kan sees i denne visningen. De tidligere nevnte filtermekanismene er også tilgjengelige her. Videre vises tilleggsstatistikk om det samlede resultatet.

Er du fornøyd?

Alarmrapport

Alarmstatistikk