Kvalifisering

corinna.hammerstingl@f24.com oppdatert fra corinna.hammerstingl@f24.com

→ En kvalifikasjon kan tildeles mer enn én person.

→ En person tildeles alltid en eller ingen kvalifikasjoner.

→ En kvalifikasjon kan brukes for flere alarmer.

→ Flere kvalifikasjoner kan tilordnes én alarm.

Innstillinger

• Navn: Et unikt navn må tildeles kvalifikasjonene. Det anbefales at du bruker et logisk navn slik at du når du senere velger kvalifikasjoner tydelig kan se hvilken kvalifikasjon det er snakk om.
  • Globalt: Med global knappen kan kvalifikasjoner gjøres tilgjengelig for alle avdelinger ved å trykke «PÅ». Utvalget av avdelinger vil da være skjult.
  • Organisasjonsenhet: Hvis kvalifikasjonen ikke ble merket som «Global», er valget av organisasjonsenhet tilgjengelig. Kvalifikasjonen er da kun tilgjengelig innenfor den valgte organisasjonsenheten.
  • Valg av personer: Når en kvalifikasjon er opprettet, kan du sjekke og konfigurere hvilke personer som er tildelt den respektive kvalifikasjonen. Tildelingen av kvalifikasjonen er også tilgjengelig i personkonfigurasjonen.
Vær oppmerksom på at når du tildeler personer til en kvalifikasjon her i kvalifikasjonskonfigurasjonen, refererer dette kun til deres primære kvalifikasjoner. Du må bytte til personkonfigurasjonen for å velge en ekstra kvalifikasjon.

Det kreves kvalifikasjoner for å kunne bruke en kvalifikasjonsbasert bekreftelse i alarmene. Den opprettede kvalifikasjonen kan deretter velges via en rullegardinmeny i den kvalifikasjonsbaserte bekreftelsen. Dermed kan bare personer med de nødvendige kvalifikasjonene bli varselet og tatt med i tellingen mot alarmmålet.

Er du fornøyd?

Profiler

Grupper