Vaktbeskyttelses rapport

corinna.hammerstingl@f24.com oppdatert fra corinna.hammerstingl@f24.com

Denne funksjonaliteten er bare tilgjengelig hvis en medie-gateway er i bruk og tilgjengelig via «Rapporter og statistikk».

Vaktbeskyttelses kontrollen er en modul i alarm medie-gatewayen for overvåking av vaktordninger for sikkerhetspersonellet. Oversikten viser når vakten ble startet og avsluttet. Det skal bemerkes at dette skjer når en ansatt har fullført hele vakten eller når en alarm har blitt utløst på en vakt. Alarmen utløses enten hvis en ansatt ikke når et kontrollpunkt innen en angitt tid eller har tastet inn feil kontroll-PIN flere ganger. I tillegg kan en stille alarm også utløses av den ansatte. Når en vakt er fullført, vises en grønn sirkel med et avhakningsmerke  som sluttstatus. Alarmsymbolet vises under en vakt med alarm. Ved å klikke på en vakt, vises detaljene for den respektive vakten nedenfor.