Om arbeidsområde for hendelser

corinna.hammerstingl@f24.com oppdatert fra corinna.hammerstingl@f24.com

Om arbeidsområde for hendelser

Arbeidsområdet for hendelser gir deg rask tilgang til kommandoer for håndtering av den aktuelle hendelsen, og gir deg en oversikt over relatert innhold. Avhengig av hvilken rolle du har, kan du få tilgang til hendelsesdetaljene, utløse alarmer, lese og legge til i hendelsesloggen, tilordne oppgaver og skrive rapporter.

I funksjonslinjen kan du se hvilken fase og hvilket potensial som er den aktuelle registreringen for hendelsen du jobber med.

Arbeidsområde for hendelser er konfigurert for din spesifikke rolle og tilgangsrettigheter:

• Strategisk kriseteam: Utløs alarmer, opprett rapporter basert på maler, last opp til filarkiv, legg til og slett tiltakskort, tilordne oppgaver og legg til loggelementer.<
  • Krisehåndtering: Utløs alarmer, opprett rapporter basert på maler, last opp til filarkiv, legg til og slett tiltakskort, tilordne oppgaver og legg til loggelementer.
  • Operativt kriseteam: Utløs alarmer, opprett rapporter basert på maler, last opp til filarkiv, legg til og slett tiltakskort, tilordne oppgaver og legg til loggelementer.
  • Krisestab: Få tilgang til hendelsesdetaljer der du kan lese situasjonsrapporter, se hvem som er i staben for denne hendelsen, se fokusområder og møteplanen. Via arbeidsområdet for oppgavebehandling kan du se alle oppgaver du har tilordnet og er ansvarlig for.
  • Administrasjon: Alle tilgangsrettigheter og tilgang til administrasjons-arbeidsområdet. Opprett tiltakskort, møte- og rapportmaler og konfigurer brukere, tilgangsrettigheter og filarkiv.

Arbeidsområdet for hendelser består av ulike moduler og funksjoner, der du kan få tilgang til detaljene for hver enkelt ved å klikke på overskriften, knappen eller lenken:

• FACT24 Alarmer
  • Opprett rapport
  • Filarkiv
  • Hendelsesdetaljer – øverst til venstre
  • Siste rapporter (lenke tilgjengelig i vinduet Hendelsesdetaljer)
  • Tiltakskort – nede til venstre
  • Oppgavebehandling (lenke tilgjengelig på tavlen for arbeidsområdet med tiltakskort)
  • Hendelseslogg – til høyre

Er du fornøyd?

Rediger hendelseskartet