Hendelseslogg

corinna.hammerstingl@f24.com oppdatert fra corinna.hammerstingl@f24.com

Hendelseslogg

Hendelsesloggen er plassert i kolonnen helt til høyre i Arbeidsområde for hendelser

Hurtiglogg

For å generere et hurtigloggelement er det mulig å fylle ut skjemaet direkte fra Arbeidsområde for hendelser.

Fyll ut disse feltene:

• Emne: Emnet/overskriften til loggoppføringen.
  • Beskrivelse: Gi en kort beskrivelse av loggoppføringen.
  • Rolle: Velg hvilke roller (Strategisk, operativt, taktisk) dette loggelementet skal være synlig for. Du kan velge én eller flere.

Klikk  for å lagre loggelementet.

OBS! Dette loggelementet kan redigeres mer detaljert med mer informasjon i modulvisningen til hendelsesloggen. Bare rollene CIM-administrator, Strategisk og Operativt kan legge til loggelementer. Krisestaben er skrivebeskyttet.

Listevisning av hendelsesloggen

I den begrensede visningen av hendelsesloggmodulen, som vist i arbeidsområde for hendelser, kan du se en listevisning over alle loggoppføringene.

Hver loggoppføring gir deg forskjellig informasjon basert på hvilken modul den kommer fra. Hver loggoppføring merkes med loggtypen øverst til venstre i hvert loggelement i listen:

Oppgave

• Tittel: Den første linjen er tittelen på oppgaven. Klikk her for mer informasjon.
  • Sist endret: Klokkeslett og dato da siste tiltak ble iverksatt i forbindelse med denne oppgaven.
  • Tilordnet: Navnet på brukeren og/eller e-posten denne oppgaven er tilordnet.
  • Beskrivelse: Beskrivelse av oppgaven.
  • Status: Statusen vises til høyre og kan være Ikke startet, startet og iverksatt.
  • Funksjoner (): Klikk på Detaljer for å åpne modulen og se alle detaljer om oppgavens loggelementer.

Tiltak

• Tittel: Tittel på tiltaket
  • Sist endret: Klokkeslett og dato da siste tiltak ble iverksatt for dette tiltaket.
  • Status: Statusen vises til høyre og kan være Ikke startet, startet og iverksatt.
  • Beskrivelse: Beskrivelse av tiltakskortet.
  • Funksjoner (): Klikk på Detaljer for å åpne modulen og se alle detaljer om oppgavens loggelementer.

Logg

• Emne: Tittelen som ble angitt da loggelementet ble opprettet eller redigert.
  • Kategorier: Kategorien som er angitt for loggelementet (Beslutning, Tiltak som er iverksatt eller Viktig info
  • Beskrivelse: Beskrivelse av loggelementet.
  • Sist endret: Klokkeslett og dato da siste tiltak ble iverksatt for dette loggelementet.
  • Kilde: Kilden til informasjonen i loggelementet.
  • Registrert av: Den som registrerte loggelementet i CIM.
  • Funksjoner (): Klikk på Detaljer for å åpne modulen og se alle detaljer om dette loggelementet. Klikk på Rediger for å fylle ut mer detaljert informasjon om det, hvis det opprinnelig var et hurtigloggelement.

Melding

• Tittel: Navnet på oppgaven eller rapporten sendt som melding.
  • Sist endret: Klokkeslett og dato da meldingen ble sendt.
  • Funksjoner (): Klikk på Detaljer for å åpne modulen og se alle detaljer om oppgavens loggelementer.

Loggelementet har ulik informasjon, avhengig av hvilken modul meldingen sendes fra (oppgave, rapport).

Rapport

• Tittel: Tittelen på rapporten.
  • Sist endret: Klokkeslett og dato da siste tiltak ble iverksatt for denne rapporten.
  • Innhold: Rapporten vises i sin helhet.
  • Forfatter: Navnet på den som registrerte og skrev rapporten.
  • Godkjent av: Den som godkjente rapporten i dokumentflyten.
  • Funksjoner (): Klikk på Detaljer for å åpne modulen og se alle detaljer om oppgavens loggelementer.

Hendelse

Når en hendelse opprettes eller redigeres, vil den også loggføres.

• Emne: Navnet på hendelsen.
  • Sist endret: Klokkeslett og dato da siste tiltak ble iverksatt for denne hendelsen.
  • Beskrivelse: Informasjonen som er skrevet i beskrivelsesfeltet for hendelsen når den opprettes eller redigeres.
  • Funksjoner (): Klikk på Detaljer for å åpne modulen og se alle detaljer om oppgavens loggelementer.

Informasjon

Når noe redigeres i modulen Hendelsesdetaljer, for eksempel Krisehåndteringsstab, Fokusområde eller Møteplan, loggføres det i hendelsesloggen.

Tilgjengelige funksjoner i hurtigvisning

• : Søk
  • : Legg til nytt loggelement med detaljer
  • : Eksporter til arkivet

Er du fornøyd?

Hele loggen