Oppgaver

corinna.hammerstingl@f24.com oppdatert fra corinna.hammerstingl@f24.com

Vær oppmerksom på at synligheten til denne funksjonaliteten avhenger av produktutgaven din.

→ En oppgave kan tilordnes flere oppgavelister.

→ Flere personer og grupper kan tilordnes en oppgave.

→ Flere alarmer kan tilordnes en oppgave.

Oppgavene brukes til å laste ned instruksjoner for hvordan man skal håndtere en situasjon som er lagret for bestemte hendelser og for å lagre tilhørende (nød)kontakter og grupper. En oppgave består av delområdene grunnleggende informasjon, alarmer, kontakter og grupper.

Grunnleggende informasjon
  • Navn: Et unikt navn må tildeles oppgaven. Det er lurt å bruke et logisk navn slik at det er tydelig hvilken oppgave det er snakk om når du velger den senere.
  • Global: Med global knappen kan oppgaven gjøres tilgjengelig for alle avdelinger på når den er skrudd «På». Utvalget av avdelinger vil da være skjult. Vær oppmerksom på at ingen alarm kan legges til en oppgave for globale oppgaver.
  • Avdeling: Dersom oppgaven ikke er merket som «Global», kan en avdeling velges. Oppgaven er da kun tilgjengelig innenfor den valgte avdelingen.
  • Beskrivelse: Dette feltet brukes til å beskrive aktiviteten som er utført.
  • Fullføringstid: Hvis dette alternativet er angitt, kan man opprette en fullføringstid for oppgaven som skal utføres innenfor en hendelse.

       

Alarmer

I dette området kan alarmer tilordnes en oppgave.

Kontakt

De korresponderende kontaktene, dvs. personer, kan tildeles en oppgave, og dermed kan en kvalifikasjon eller en rolle til en person for en oppgave vurderes.

 

Grupper

Et annet alternativ er å legge til forhåndsdefinerte grupper til en oppgave. Kontaktene kan ses enkeltvis i kontrollpanelet ved en senere anledning. Dette gjør det veldig enkelt å administre grupper. Når du gjør endringer, må ikke alle oppgaver velges. Det holder at kun gruppen modifiseres, slik at endringen av deltakerne kan skje på en effektiv måte innenfor alle oppgavene.

Er du fornøyd?

Liste over gjøremål

Kontakt