Ordliste

Med ordlister kan du effektivt sette sammen en liste over korte koder som brukes i alarmmeldinger, noe som sikrer sømløs konvertering av de tiltenkte ordene for tekst-til-tale. Hvis koden «BLN» vises i en melding, kan den for eksempel oversettes til «Barcelona» under en talesamtale ved hjelp av ordlister.

Oppsett av en ordliste innebærer følgende trinn:

1. Klikk på knappen «Opprett ny ordliste» i listevisningen for ordlister.
  2. Fyll ut alle nødvendige opplysninger i de angitte feltene:
  • Navn: Skriv inn den korte koden du vil konvertere under en talemelding.
  • Globalt: Ved å sette den globale bryteren til «On» (På), blir ordlisten tilgjengelig for / gjelder ordlisten for meldinger i alle organisasjonsenheter. Merk at hvis en ikke-rotbruker på et lavt organisasjonsnivå merker ordlisten som «global», vil det fortsatt påvirke nivåer høyere opp i organisasjonen.
  • Organisasjonsenhet: Tilordne ordlisten til en bestemt organisasjonsenhet.
  • Kategori: Du kan tildele en kategori til ordlisten.
  • Fyll ut nøyaktig de ordene som skal erstatte de korte kodene i de respektive boksene.
  • For eksempel, hvis vi angir Name= CLN, English*= Cologne, Deutsch*= Köln. Alarmmeldingen vil bli uttalt som «Cologne/Köln» i stedet for «CLN», avhengig av brukerens valgte språk.
  1. Klikk på «Lagre» for å fullføre og opprette ordlisten.

Ved å følge disse trinnene kan du effektivt administrere og tilpasse konverteringen av korte koder til ønskede ord, noe som gjør det lettere å forstå taleanropet under en alarmmelding.

Er du fornøyd?

Lag din egen organisasjons-struktur