Portalversjon 3.9

Anita Wilknitz oppdatert fra Anita Wilknitz

Versjonsmeldinger i Portalversjon 3.9.0 (tilgjengelig fra 12. mars 2024 på)

Forbedringer for alle utgaver av FACT24:

Duplikater av telefonnumre:

Når man utløser en alarm, vil duplikater av telefonnumre for den enkelte enhetstypen konsolideres mens alarmen pågår. Dermed varsles man én gang og unngår klassifisering som telefonsvindel av telefonselskapet. Enheter som ikke varsles på grunn av dette, vil flagges som “duplikat” i alarmloggen.

Person

Mobil

Telefonnummer

Hvis alle enhetene varsles med én alarm, kan du se disse statusmeldingene:

Person A

Mobil jobb

+ 49 177 12345678

Varslet

Person B

Mobil jobb

+ 49 177 12345678

Ikke varslet -> Sjekker du alarmloggen, finner du informasjon under “Duplikat”.

Person C

Mobil privat

+ 49 177 12345678

Varslet -> Det er samme telefonnummer, men ulik type enhet.

Sørg for at du bruker samme telefonnummer bare én gang for hver enhetstype for alle personer i kontoen.

Du finner nærmere beskrivelse under Enhetskonfigurasjon

Forbedringer for FACT24 ENS+ essential:

Administrering av kvalifikasjoner:

Du kan nå også administrere kvalifikasjoner via API, noe som betyr at du kan:

• Opprette kvalifikasjon
  • Oppdatere kvalifikasjon
  • Tildele kvalifikasjon til en person
  • Slette kvalifikasjoner

Forbedringer for FACT24 ENS+ advanced (tilleggsfunksjon):

Videokonferanse:

Videokonferanse er en tilleggsfunksjon i ENS+ advanced og er inkludert fra og med FACT24 CIM essential.

Når du innstiller en ny alarm, kan du slå på knappen Videokonferanse under Mottakere og kanaler. Når denne funksjonen er aktivert, sender systemet en melding med lenke til videokonferansen til utvalgte mottakere.

Ein Bild, das Text, Screenshot, Zahl, Schrift enthält.

Automatisch generierte Beschreibung

Under Alarmsentral finner du nå fanen Videokonferanse. Her finner du en oversikt over alle videokonferanser, medlemmer, tidspunkter for å gå inn og ut av konferansen, samt lukking av videokonferansen. Du kan også legge til deltakere i videokonferansen eller utelukke dem.

Ein Bild, das Text, Zahl, Software, Schrift enthält.

Automatisch generierte Beschreibung
Det kan maksimalt være 60 deltakere i en videokonferanse.

For å delta i en videokonferanse trenger du bare en nettleser på PC eller på mobiltelefon. Videokonferansene i ENS+ er utviklet for maksimal tilgjengelighet. De skal være tilgjengelige selv ved kritiske hendelser, som f.eks. et cyberangrep på organisasjonen din, eller når ordinære leverandører av videokonferanser kan være nede, uansett årsak. Løsningen er derfor helt uavhengig av MS Teams og Zoom og kjører på en serverfarm med redundante servere.

Er du fornøyd?

Portal Versjon 3.4