Portal versjon 3.2

corinna.hammerstingl@f24.com oppdatert fra corinna.hammerstingl@f24.com

Ekstra valg når man utløser alarmen

• Et hovedsummer for å utløse alarmen via telefonen. Brukere kan utløse alle alarmer som de har tilgang til ved hjelp av et telefonnummer ved å taste inn telefonkoden og PIN-koden (som er tilgjengelig i brukerinnstillingene) og tilsvarende alarmnummer. Telefonnummeret vises på hjemskjermen under verktøy.
  • Et spørsmålsbasert skjema for å utløse riktig alarm sammen med den riktige meldingen (Tilgjengelig med en lisens).
  • Profil for Innkommende GPS koordinater. Utløs den riktige alarmen basert på GPS koordinater til personen som utløste alarmen. (inkludert i FACT24 ENS+ Advanced)
  • Juster meldingen avhengig av plattformen, lytt, ta opp meldinger og legg til vedlegg når alarmen blir utløst.

Kommunikasjonskanaler

• En eklere liste over brukerenheter med kapasitet på opptil 16 enheter per person (istedenfor 12).
  • En kraftigere alarm gruppechat som kan holdes åpen uavhengig av varigheten på alarmen. Personer kan legges til og fjernes via portalen. Chatten er lett tilgjengelig i «alarmsentralen».
  • Microsoft Teams Bot mottar og bekrefter alarmvarsler (Tilgjengelig ved kjøp av en lisens. Bare tilgjengelig for nye kunder som blir satt opp med vårt nye datasenter)
  • Telefonkonferanser med opptil 250 personer via den nye leverandøren Twilio

Ny rolle: Gruppe_oppgave_Koordinator kan bare tildele og fjerne personer fra spesifikke grupper og vaktlister for en valgt organisasjonsenhet.

For våre samarbeidspartnere: Få tilgang til deres egne kunder via administrator seksjonen i vår portal.

For kunder som har blitt satt opp med vårt nye datasenter Noris:

• MS Teams Bot (Se ovenfor)
  • SSO via SAML protokollen (Tilgjengelig med en lisens)
  • Tilgang til FACT24 CIM (F24 Krisehåndteringsverktøy, tilgjengelig med en lisens)
  • Tildel roller og omfang i CIM
  • Synkroniser brukere og personer til CIM
  • Lag en hendelse i alarmutløseren i CIM

Mindre endringer

• En tydeligere navigasjon: Alarmsentralen /Rapporter og statistikk / Operativ sentral / Personer og grupper / Alarmkonfigurasjoner /krisekonfigurasjon /oppsett
  • «Avdeling» har byttet navn til «organisasjonsenhet», navnet på hovedorganisasjonen vises istedenfor «hovedorganisasjon».
  • Nytt flagg for brukere som nå aktivt kan melde seg på e-postkommunikasjon for vedlikeholdsarbeid
  • To nye språk: nederlandsk og spansk (katalansk)

Er du fornøyd?

Portal versjon 3.0