Nyhetsfeed

corinna.hammerstingl@f24.com oppdatert fra corinna.hammerstingl@f24.com

Nyhetsfeed-funksjonen lar deg sende meldinger til nettbrukere på hjemskjermen deres. Disse kan være administratorer, operatører eller personer med autorisasjon for egen administrasjon. Informasjonen i nyhetsfeeden vises til alle brukere av den konfigurerte avdelingen eller for alle brukere med «Global»-alternativet aktivert. Administratorer og operatører har når som helst muligheten til å fjerne publiserte innlegg.

• Overskrift: Her kan du definere en overskrift for nyhetsinnlegget ditt.
  • Melding: Teksten som skal overføres kan skrives inn i dette feltet ved hjelp av fritekst. Opptil 500 tegn er tilgjengelig. Minimumslengden på en melding er 8 tegn.
  • Global: Knappen indikerer om denne informasjonen skal vises på tvers av avdelinger. Hvorvidt en bruker er autorisert til å opprette en global melding avhenger av den autorisasjonen de har fått.
  • Avdeling: Her kan du spesifisere innenfor hvilken avdeling kun denne informasjonen skal vises for.
  • Vedlegg: En oppføring kan også være ledsaget av et vedlegg. Dokumenter på opptil 10 MB støttes.