Slik finner du frem

corinna.hammerstingl@f24.com oppdatert fra corinna.hammerstingl@f24.com

Hjemskjermen

Vær oppmerksom på at du kanskje ikke ser alle funksjonene som er nevnt nedenfor, er dette er avhengig av produktutgaven og brukerrollen din. Hvis du bruker en whitelabel-design, vil du se skjermene med de valgte primærfargene.

Startskjermen er din første landingsside etter pålogging. Her får du oversikt over all den viktig informasjonen om kontoen din på et øyeblikk:

I tillegg kan du raskt få tilgang til følgende seksjoner:

• Alarmsentral: Utløs og overvåk alarmer og delta i chatter.
  • Rapporter og statistikk: Detaljert informasjon samt overordnet statistikk over tidligere alarmer.
  • Betjening av sentralen: Åpne en informasjonshotline, lag innhold i nyhetsstrømmen, arbeid med visualiseringer og dashbordet for ensom arbeider (hvis det er en del av pakken din).
  • Personer og grupper: Konfigurer personer og grupper i tillegg til relaterte komponenter.
  • Alarmkonfigurasjon: Forbered alarmscenarioene og relaterte komponenter.
  • Krisekonfigurasjon: Opprett informasjons-hotliner – og hvis ENS+ krisehåndtering (ikke det samme som FACT24 CIM) er tilgjengelig på kontoen din, kan du utarbeide oppgaver, oppgavelister og grupper for aktiv krisehåndtering.
  • Oppsett: Administrer brukerne, organisasjonen din, systemkategorier – og hvis det er aktuelt for deg – se gjennom Mediagatewayene dine.

Verktøylinje

• Systemtelefonnumre: Ved å ringe disse telefonnumrene kan du enten utløse alarmer eller delta i konferanser.
  • Bruker: Når du klikker på dette ikonet, kan du se gjennom eller endre data for din egen bruker, for eksempel e-postadresse og passord. Hvis en person er knyttet til brukeren din, kan du også administrere kontaktinformasjonen din her. Du kan melde deg på og av e-poster om vedlikeholdsarbeid, tekniske feil og innovasjoner. I tillegg kan du angi et egendefinert tidsavbrudd for varsling, som angir hvor lenge systemmeldinger skal være synlige for brukeren.
  • Hjelp: I denne hjelpeportalen kan du få hjelp til å løse problemer
  • Personvern: Du vil bli henvist til vår personvernerklæring
  • Språk: Velg språket som skal brukes for denne brukeren.
  • Logge ut: Log gut den brukeren som er innlogget i systemet.

Er du fornøyd?

Få tilgang til Could-portalen