Nedlastingssentralen

AleksandraPencheva oppdatert fra AleksandraPencheva

Nedlastingssentralen

Nedlastingssentralen inneholder filer man kan laste ned, og som er opprettet av en person, gruppe, kalender og en liste over alarmrapporter. Eksporterte filer av bedrifters bruk finnes også her. Avhengig av lisensene til din konto kan noen nedlastingsalternativer være utilgjengelige for deg. Du kan filtrere for «Filnavn», «Beskrivelse», dato for «Fullført eksport» og «Generert av» for å finne den eksportfilen du ser etter.

Mens en fil eksporteres eller opprettes, kan du ikke starte en ny fileksport på samme konto. Du må også vente til eksporten er ferdig for å kunne importere csv-filer.

Er du fornøyd?

Kategorier

Nummervisninger