Spesielle smarttelefoner

Ascom Myco 3

Funksjonstastene Myco 3

FACT24 ENS+ appen vil detektere om den brukes på en Myco 3 smarttelefon og gir deretter funksjonen til funksjonstastene. Denne tilordningen krever ekstra konfigurasjoner i innstillingene for Ascom.

Viljestyrt varsling via røde- funksjonstaster.

1. Fungerer for «Personlig ivaretagelse» og «alenearbeidermodus».
  2. Det er ikke nødvendig med manuell oppretting av alarmer.

Viljestyrt varsling via funksjonsknapper som du fritt kan stille inn selv

1. Myco funksjonstast 1 – Rullgardinmeny med alarmer fra app-profilen
  2. Myco funksjonstast2 – Rullgardinmeny med alarmer fra app-profilen

Hensikten med funksjonstaster i Myco 3

Ascom innstilligene finner du i systeminnstillingene.

Her kan du konfigurere knappene.Funksjonstastene på siden er angitt i menyen med multifunksjonstastene II og III.

Bruken av knappene kan settes opp med «hold inne» som van bli brukt gjennom appen.

«Hold inne» eller «Trykk flere ganger»

1. Funksjon: Send skreddersydd intensjon
  2. Hvor lenge man må holde knappen inne kan bli justert etter behov, eller man kan velge hvor mange ganger man må trykke på kanppen.

Skreddersydd intensjon

1. Definer intensjonens handling: com.f24.ensplus.ASCOM_BUTTON_PRESS
  2. Definer innholdet av intensjonen: com.f24.ensplus/.multifunction.button.MultifunctionButtonReceiver
  3. Definer intensjonens data: Ikke fyll inn

ecom Smart-EX 02

For at funksjonstastene på key ecom Smart-EX 02 skal kunne bruke den «røde» nødanropstasten, må FACT24 ENS+ appen bli tildelt dette i konfigurasjonene på enheten.

Innstillinger i systemet har en meny som heter «bruker definerte funksjoner». Her må man fylle inn det som gjelder for FACT24 ENS+ appen slik som det blir vist på bildene.

Via de «progamerbare tastene» kan du gå videre til menyen for å tildele funksjoner til tastene. Under «Alarm» velger du «hvert tastetrykk» og deretter «FACT24» fra listen. «Hvert tastetrykk» og «hold nede» kan også bli tildelt forskjellig. For eksempel «ingen» for «hvert tastetrykk» og «FACT24» for «Hold nede».

Resten av funksjonene som kan tildeles korresponderer med Ascom Myco 3.

Er du fornøyd?

Ivaretagelse av alenearbeidere