FACT24 ENS+ Mobile-appen kan installeres på flere enheter for samme person. For å gi brukerne fleksibilitet til å konfigurere ulike innstillinger på ulike enheter, lagres alle generelle innstillinger bare på den spesifikke enheten så lenge personen er logget inn i mobilappen. Hvis personen logger ut eller blir automatisk logget ut og logger inn igjen, vil alle disse innstillingene bli satt tilbake til standardverdiene.

Velg hjem

Velg visningen for når appen starter:

• Utløs alarm (hvis den er aktivert i profilen)
  • Ivaretakelse av alenearbeidere (hvis den er aktivert i profilen)
  • Kurs
  • Aktive alarmer

Design og visningsmodus

Hvordan skal de forskjellige områdene bli vist:

• Kart
  • Listevisning

Vis oppgavelinjen

Vis den nederste oppgavelinjen

Varsel om lavt batterinivå / grense for batteri oppladning

Grenseverdien er oppgitt i prosent. Verdien kan legges inn manuelt eller forhåndsdefineres/overskrives via PNA-innstillingene.

Varsler

Visningen av meldingen kan bli konfigurert avhengig av behov.

• Ingen visning
  • Bannermelding
  • Midtstilt forgrunnsvindu for meldinger

Les mer om alarmprioritet her.

Hvilken informasjon vil de se i alarmlisten?

• Tittel
  • Melding

Alle varsler er på lydløs

Hvis dette valget har blitt aktivert, vil følgende valg bli grå og ikke lengre mulig å velge. Alle meldinger vil være lydløse.

Stillemodus basert nødvendighet

Lydløse alarmer kan også være selektive og bestemmes etter nødvendighet

«Ignorer lydløsinnstilling»

Hvis dette har blitt valgt vil lydløsfunksjonen på operativsystemet (på Android) bli overstyrt.

I Android-operativsystemet har brukerne muligheten til å tilordne forskjellige varslingslyder for ulike kategorier som alarmer, stedsrelaterte varsler, personlige sikkerhetsvarsler og advarsler.

Denne tilpasningen omfatter imidlertid ikke varsler om batteristatus og nettverkstilkobling. I denne sammenhengen refererer «nettverk» til varsler som angir om enheten din er koblet til internett eller andre nettverk.

iOS-plattformen er tilnærmingen til varslingslyder mer ensartet. Lyden som velges for generelle varslinger, gjelder universelt på tvers av alle varslingstyper.

Dette betyr at selv om separate lyder for batteri- eller nettverksvarsler ikke er en del av tilpasningsalternativene til iOS, er den auditive opplevelsen den samme for alle varsler.

Aktiveringsfunksjoner

I innstillinger / Aktiveringsfunksjoner kan lås-skjermen og Bluetooth-kappen «få opplæring».

Alarm på låseskjermen

Fra listen med tilgjengelige alarmer, kan man velge en alarm som kan bli aktivert selv på låseskjermen (Android).

Når du skal aktivere alarmen

Angi hvor lenge appen skal vente på en bekreftelse fra brukeren før den igangsetter alarmen. Dette er for å unngå unødvendige falske alarmer.

Koble opp en kapp

Bluetooth-knappen angitt i app-profilen må bli trykket på slik at appen kan identifisere den og koble seg til den.

Påliteligheten til Bluetooth avhenger i stor grad av faktorer som Bluetooth-versjon, signalstyrke og forstyrrelser fra andre enheter i nærheten. Brukere kan av og til oppleve mindre forstyrrelser eller sammenkoblingsproblemer, spesielt i trådløse miljøer med mange mennesker.

Senderen som oppdages kan bli valgt og vil dermed være koblet opp som en ekstern alarmutløser.

Om forbindelsen er aktiv vil bli indikert via Bluetooth ikonet som vil lyse grønt.

Følgende alternativer er tilgjengelig som utløserinnstillinger i mobilappen:

• Definer en varsling til låseskjermen
  • Koble til en Bluetooth-knapp
  • Vis filter for varslingskategorier
    • Definer hvorvidt det skal være mulig å filtrere varslinger på utløserskjermen etter tildelt kategori

Er du fornøyd?

Grunnleggende og pålogging

Konto