Endre alarmer

Avhengig av konfigurasjonen vil alarm-meldingene vises på forskjellige måter.

Alarmer kan også inneholde vedlegg i tillegg til selve meldingen. Du kan se all informasjonen i alarm-meldingen. Som du kan se i dette eksemplet kan også lengre tekster bli overført.

Vedlegg som for eksempel bilder dukker opp i meldingen nå den har blitt lastet ned.

Alarmene kan bli bekreftet på flere forskjellige måter, og kan i tillegg spørre om når ankomsttiden til en person er.

Bekreftelsen vises tydelig for brukeren.

Brukeren kan kommunisere prosessen med dashbordet eller andre brukere av appen gjennom alarmrelaterte chattefunksjoner og kan i tillegg overføre filer som vedlegg. Chatten er tilgjengelig for aktive brukere når alarmen går pluss en time etter at den er avsluttet. Deretter vil chatten stenges, men historikken vil fortsatt være tilgjengelig for vurdering.

Er du fornøyd?

Utløs alarmer

Aktive alarmer