Hviteliste

corinna.hammerstingl@f24.com oppdatert fra corinna.hammerstingl@f24.com

Hvitelisten lar deg tildele autorisasjoner for å starte en alarm via individuelle nødnumre. Vær oppmerksom på følgende generelle informasjon om hvitelistekonseptet:

→ En hviteliste kan tilordnes flere alarmer.

→ Bare én hviteliste kan velges per alarm.

• Navn: Et unikt navn må tildeles hvitelisten. Her anbefales det å bruke et logisk navn slik at det ved valg av hvitelister senere er lett å se hvilken hviteliste det er.
  • Global: Med Global knappen kan kategorien gjøres tilgjengelig for alle avdelinger på når den er «På». Utvalget av avdelinger vil da være skjult. Alternativet for en global hvitelisteoppføring er bare tilgjengelig for en administrator.
  • Avdeling: Hvis kategorien ikke var merket som «Global», er utvalget av avdelinger tilgjengelig. Hvitelisten er da kun tilgjengelig innenfor den valgte avdelingen.
  • Navn: Et navn for telefonnummeret kan lagres her.
  • Telefonnumre: Telefonnummeret som kan utløse alarmen via individuelle nødnumre agres her. Flere oppføringer per hviteliste kan opprettes. Vær oppmerksom på at telefonnummeret IKKE er opprettet i standard format her. Det vil si at i stedet for +47 481 xx xxx må telefonnummeret opprettes som følger: 481 xx xxx.
Tips: Hvis for eksempel hele selskapet skal kunne utløse en alarm via individuelle nødnummer, kan et hovednummer bli lagret.

Er du fornøyd?

Geolokaliseringsprofiler

Arbeidsoppgaver