Arbeidsoppgaver

corinna.hammerstingl@f24.com oppdatert fra corinna.hammerstingl@f24.com

Administreringen av arbeidsoppgaver lar deg angi gjentakende jobber for to typer oppgaver:

• Alarm: du kan planlegge en fast alarm med et repetisjonsintervall.
  • Påminnelse om kontaktinformasjon: en påminnelse er planlagt for personer som ikke har bekreftet sin personlige informasjon innen en spesifisert tidsramme. Dette gjelder for alle personer i en avdeling som har oppgitt en e-postadresse under "E-post til brukerkonto".

Oppgaveinnstillinger

• Navn: Dette er navnet på oppgaven.
  • Oppgavetype: Velg mellom »Alarm« og »Kontaktinformasjonspåminnelse«.
  • Avdeling: Dette er avdelingen denne oppgaven er tilgjengelig for. Vær oppmerksom på at for påminnelsen om kontaktbekreftelse vil alle personer, inkludert den underordnede organisasjonsenheten, bli varslet hvis de samsvarer med den angitte tidsrammen.
  • Utførelsesområde: Dette er perioden oppgaven er aktiv. Utgangspunktet er obligatorisk, slutten kan stå åpen.
  • Intervall for gjentakelser: dette er intervallet som oppgaven skal utføres innenfor.
    • Hvert X minutt (minimum 5 minutter)
    • Hver time
    • Daglig
    • Ukentlig
    • Månedlig
    • Egendefinert → »Brukerdefinert periode«

Alarmutløsende egenskaper

• Alarm: Avdeling og ønsket alarm kan velges her via en nedtrekksliste.
  • Alarmtekst: Alarmtekst som brukes for den respektive aktiveringen.

Kontakt bekreftelsesegenskapene

• Terskel (dager): Personer vil bli påminnet hvis de ikke har bekreftet kontaktdataene sine innen den valgte tidsrammen.
  • Påminnelsesmelding: Skriv inn en egendefinert tekst her. Hvis dette feltet forblir tomt, sendes en standardtekst.
Merk at kun personer med en e-postadresse og/eller applikasjonsenhet vil bli varslet. Hvis begge er konfigurert, vil systemet kontakte personen på begge enhetene. Avhengig av systemoppsettet er det mulig at den første e-postenheten i enhetslisten vil bli varslet hvis det ikke brukes en konto-e-postadresse.
Varsling til en vanlig mailadresse er kun ment å støtte utrulling av mobilappen – personen kan ikke bekrefte kontaktinformasjonen uten mobilappen eller en e-postadresse tilknyttet en konto.

Er du fornøyd?

Hviteliste

Hendelser