Startskjemaer – Utløser

corinna.hammerstingl@f24.com oppdatert fra corinna.hammerstingl@f24.com

Startskjemaer – Utløser

Alarmcockpiten er stedet der du utløser og overvåker en alarm.

Hvis du klikker på alarmcockpiten, kommer du til fanen Utløs alarm

Startskjemaer

1. Klikk på fanen Startskjemaer for å starte skjemaet du opprettet i delen Alarmkonfigurasjon.

2. Du kan filtrere etter organisasjonsenhet og kategori ved behov.

3. Klikk på Start for å starte ønsket startskjema.

4. Du blir ledet til en rekke spørsmål og alternativer som du tidligere har angitt i delen Alarmkonfigurasjon.

For eksempel:

5. Velg det alternativet som passer best for din nåværende situasjon.

6. Klikk på Utløs for å utløse alarmen.

7. Et forgrunnsvindu viser navn, nummer og alarmmeldingen, slik at du kan gjennomgå informasjonen basert på svarvalget. Du kan også endre svarene dine ved å klikke på Rediger svar.

For eksempel:

8. Klikk på Utløs nå for å varsle målgruppen som er konfigurert for denne alarmen. Alarmen utløses med meldingen som vist nedenfor.

Er du fornøyd?

Aktiver og stopp alarm

Ad hoc alarm