Mediegateway-oppsett for ENS+ skyportal

corinna.hammerstingl@f24.com oppdatert fra corinna.hammerstingl@f24.com

Dette menyelementet er avhengig av modulene dere har valgt. Vennligst finn mer informasjon om Media Gateway i den dedikerte seksjonen.

Mediegateway-siden i oppsetts delen av portalen lar deg slå av synkroniseringen av personlige-, gruppe- og alarmdata med den lokale alarm medie-gatewayen. Videre kan opplastede datasikkerhetskopier av lokal konfigurasjon sees her.

Viktig merknad: Webkonfigurasjonen av lokale personer, grupper og alarmer er forklart i dokumentet «installasjonsveiledning for medie-gateway». Kontakt vår salgs- eller kundestøtte avdeling for å få tilgang.

• Brukernavn: Her er brukernavnet til alarm medie-gatewayene.
  • Organisasjonsenhet: Her finner du informasjonen om tildeling av lokal maskinvare til organisasjonsenheten.
  • Synkronisering aktivert: Dette datafeltet indikerer om automatisk synkronisering mellom sky og alarm medie-gateway er aktivert
  • Overvåkning aktivert: Hvis overvåking er aktivert, vil det være synlig i oversikten.
  • Grunndata: I tillegg til informasjonen om brukernavn og avdeling, inneholder den også aktuell informasjon om når siste «vær våken»-funksjon for overvåking av gatewayen ble mottatt fra skyen.
  • Organisasjonsenhet: Medie-gatewayen kan tilordnes ulike organisasjonsenheter. Denne oppgaven gjør denne kolonnen i oversikten synlig.
  • Synkronisering: Hvis synkroniseringsalternativet er aktivert, vil det skje en automatisk synkronisering av person-, gruppe- og alarmdata. I dette tilfellet overskrives eventuelle eksisterende lokale konfigurasjoner. Dette påvirker ikke lokale grensesnittkonfigurasjoner. Skyen oppdaterer automatisk konfigurasjonen hver 24. time. Hvis data skal synkroniseres direkte, er det mulig å starte det manuelt via «Tving synkronisering»-knappen.

Viktig å merke seg: Av sikkerhetsmessige grunner må synkronisering også aktiveres i alarm-medie-gatewayen under OPPSETT-> SKY-innstillinger.

• Filnavn: De tidligere sikkerhetskopiene kan filtreres etter filnavn. Sikkerhetskopien bak filnavnet kan lastes ned direkte fra nettleseren ved å klikke på den.
  • Dato/klokkeslett: Dette er datoen og klokkeslettet da sikkerhetskopien ble lastet opp til skyen.
  • Størrelse (filstørrelse): Størrelsen på sikkerhetskopieringen kan ses her.
  • Versjon: Versjonsnummeret til medie-gatewayen på tidspunktet for sikkerhetskopieringen vises i «Versjon»-feltet.