Historikk

Historikken viser tidligere og aktive alarmer i en liste.

Vær oppmerksom på at varslingshistorikken bare lagres så lenge personen er logget inn på den aktuelle enheten. Hvis personen logger ut eller blir automatisk logget ut, og logger inn igjen, vil historikken ha blitt tilbakestilt.

Nye alarmer er markert i gult eller oransje. Pilene på venstre side angir om alarmen er utløst eller mottatt. Listen kan filtreres med “radioknappene” til enten “utløst” eller “mottatt”.

Statusen på alarmen er indikert med et ikon på høyre side

Alarmen er aktivert, men har ikke blitt lest ennå

Alarmen har blitt lest, men har ikke blitt bekreftet ennå.

Alarmen har blitt bekreftet

Alarmen har blitt avvist

Alarmen har blitt overført på en vellykket måte

Alarmen er ikke lenger gyldig på grunn av tidsavbrudd

Alarm avsluttet

Klikker du på en alarm i historikken, får du opp opplysninger om alarmen.

Eksempel der alarmen er lest, men ikke bekreftet.

Eksempel der alarmen ikke er lest før utløpet av alarmens gyldighet

Ein Bild, das Text, Screenshot, Schrift, Software enthält.

Automatisch generierte Beschreibung

Merk at alarmhistorikk bare lagres så lenge man forblir pålogget i den aktuelle enheten. Logger du av eller logges du av automatisk og deretter logger på igjen, må du tilbakestille historikken.

Er du fornøyd?

Aktive alarmer

Rapporter