App Versjon 3.2

• Forenklet påloggingsprosess:

ENS+-kunder kan nå laste ned appen og trenger ikke å endre serveren manuelt.

For tidligere Serinus-kunder er det fortsatt mulig å logge på via den vanlige måten med bare ett ekstra klikk.

• Internettforum vil forbli åpne uavhengig av alarmens gyldighet. Hvis en person utløser alarmen fra mobilappen, blir personen automatisk lagt til i chatten.
  • Ved inn- og utsjekking av grupper kan alle nye enhetstyper (som i portalen, inkludert messenger) velges.
  • Alarmprioriteter er nå oversatt i henhold til meldingsspråket.

Er du fornøyd?

App Versjon 3.3