Utløs alarmer

Ha en visning av brukere som har tillatelse til å konfigurere app profilene. Denne brukeren har tillatelse til å utløse de alarmene som har blitt tildelt han/henne.

Se alarmen om brukeren er i ferd med å utløse. I dette tilfelle har alarmen blitt konfigurert slik at brukeren av appen kan gjøre endringer på meldingen som sende rett før brukeren utløser alarmen. Det er også mulig å legge ved lydopptak eller bilder. I tillegg kan man se gruppene som vil bli varslet av den spesifikke alarmen.

Etter at alarmen har blitt utløst vil det dukke opp en melding som bekrefter at alarmen har blitt sendt til FACT24 serveren og at den har blitt utløst der.

Se historikken for tidligere vellykkede utløste alarmer som brukeren har mottatt eller utløst. Her ser du en alarm som har blitt sendt ut. Hvis du trykker på denne oppføringen vil informasjonen som hører til dukke opp.

Hvis en alarm utløses fra mobilappen og personen har aktivert "posisjonssporing" i de generelle innstillingene, vil alle posisjonsoppdateringer overføres til nettportalen med tidsstempel og vises for autoriserte brukere for denne alarmen. Dette muliggjør mer presis lokalisering i nødstilfeller.

Er du fornøyd?

Gruppehåndtering

Endre alarmer