Denne funksjonaliteten er bare tilgjengelig hvis en medie-gateway er i bruk.

Dersom en alarm kun er utført som en lokal alarm på en alarm medie-gateway, finner du alarmene i dette menypunktet. Vær oppmerksom på at alarmer kun overføres til skyen etter at de er fullført.

Dette menypunktet gir en oversikt over alarmene. Oversikten inneholder informasjon om «Dato/Tid», «Alarm-ID», «Alarmnavn», «Alarmmelding», «Aktivert av» og «Status». Et filter kan settes for disse feltene.

Status som vises i rapporten

Fullført

Alarmen har blitt avlsuttet

Fullført_med_eskalering

Alarmen ble fullført, men alarmbetingelsen ble ikke oppfylt, og en ekstra eskaleringsalarm ble startet.

Tidsavbrudd

Alarmen har nådd maksimal varighet og er avbrutt. Dette kan være tilfellet med alarmtypen «Konferanse» eller med en alarm som ikke har oppfylt alarmbetingelsene.

Avbrutt

Alarmen ble avsluttet for tidlig av en operatør eller en annen alarm.

Feil

Alarmen ble utløst, men alarm gikk ikke fordi det ikke var noen alarmmottakere.

Ved å klikke på en alarm vises alarmdetaljene i en andre boks. Her kan du finne detaljer om tilbakemeldinger fra enkeltpersoner. Et filter kan brukes på feltene «Navn», «Middels», «Ankomsttid» og «Status». På høyre side er en oppsummering av alle varslede deltakere. Ved å klikke på «Vis melding»-knappen vises den overførte alarmmeldingen.

Er du fornøyd?

Mediegateway-oppsett for ENS+ skyportal

Vaktbeskyttelses rapport