App Versjon 3.5

AleksandraPencheva oppdatert fra AleksandraPencheva

• Forenklet alarmutløsing gjennom spørsmålsbaserte startskjemaer i mobilappen (må tildeles via profil)

• Tilpasning til portalen
    • filterbaserte grupper tilgjengelig for valg av alarmmålgruppe
    • samtykke til databeskyttelsesavtale når enheter endres av en person
    • Mulighet for lengre alarmmeldinger for push-varsler i appen

• Norsk som ekstra språk i brukergrensesnittet

• Små forbedringer
    • Raskere utløsning av personvernsalarmer: fra nå av brukes bare sist kjente posisjon (i stedet for å søke etter oppdatert posisjonsinformasjon på nytt).
    • Lettere å forstå beskrivelsen av hvordan man logger inn i mobilappen
    • Inndatakontroll for korrekt format på telefonnummer og infotekst

Merk at versjon 3.4. ble hoppet over, slik at 3.5 fulgte direkte etter versjon 3.5.

App Versjon 3.7

App Versjon 3.3