Steder

corinna.hammerstingl@f24.com oppdatert fra corinna.hammerstingl@f24.com

Steder

Om steder

Definer forskjellige steder i Admin under Steder. Objektadministrasjonen kan vises i venstre kolonne som en trestruktur. Steder kan for eksempel defineres som geografiske steder, som bygninger og avdelinger med adresser, eller det som passer for virksomheten din.

Steder kan brukes når en bruker registrerer nye hendelser.

Legg til nytt sted

1. Øverst til høyre i trestrukturen går du til  og klikker på Ny.
  2. Klikk på nedtrekkslisten øverst og velg det overordnede objektet, der du finner det nye stedet i trestrukturen.
  3. Gi stedet et navn (må fylles ut).
  4. Beskriv stedet i det enkle redigeringsprogrammet.
  5. Skriv inn stedets adresse.
  6. Velg tidssone fra nedtrekkslisten.
  7. Klikk på kartikonet () for å feste posisjonen på et kart. Bredde- og lengdegrad fylles ut automatisk.
  8. Klikk på OK for å lagre.

Er du fornøyd?

Kontakter