Lag din egen organisasjons-struktur

corinna.hammerstingl@f24.com oppdatert fra corinna.hammerstingl@f24.com

Denne innstillingen er avhengig av produktutgaven din og vil derfor kanskje ikke være tilgjengelig.

Organisasjonsenhetene representerer klientkonseptet. Brukere kan kun se alarmer, personer, grupper osv. innenfor organisasjonsenhetens oppsett. Organisasjonsenheter kan også ha underenheter. Denne underenheten kan ha opptil 11 undernivåer.

Enheter i en organisasjonsenhet og dens underenheter kan bare brukes innenfor denne organisasjonsenheten - bortsett fra de som er merket som "Global". Dette flagget viser at de kan brukes på tvers av kontoen.

Innstillinger

• Overordnet: Dette gjør det mulig at en ny organisasjonsenhet kan opprettes parallelt med en eksisterende organisasjonsenhet eller den kan legges til en eksisterende organisasjonsenhet som en underenhet.
  • Kort navn: Dette brukes hovedsakelig i store organisasjoner hvis det er behov for mange organisasjonsenheter. Dette er kun for informasjonsformål.
  • GUID: En ID som blir automatisk generert og fungerer som en unik identifikator for organisasjonsenheten i systemet.
  • E-post: Dette er e-postavsender-ID for administrator-mail (generer ny bruker, send alarmrapporter) og alarm-e-post. En standard e-postadresse er angitt for hele kontoen din på tidspunktet når du opprettet kontoen. Her kan du sette forskjellige avsendere per organisasjonsenhet. Vær oppmerksom på at du bare kan sette opp adresser som ender med «@fact24.com».
  • Tidssone - Landskode: Hvis det ikke er gjort noe valg her, brukes det som har blitt stilt inn på enheten til en administratorenhet. Landskoden og anropsnummerert vil dukke opp når du ringer noen. Vær oppmerksom på at vellykket overføring av en såkalte CLIP også avhenger av landets regulering og leverandører.
    • Tidssone: denne innstillingen er relevant for automatiske igangsettelser / jobber.
    • Landskode +47 for Norge, +46 for Sverige, +45 for Danmark osv.
    • Anropsnummer: hovedtelefonnummeret
    • Utvid oppringer nummeret med 0: avhengig av standarden for telefonnummerstruktur i landet ditt, kan telefonnumre starte med «0». Derfor bør denne bryteren være «på» hvis dette er tilfellet.
  • DKIM-signaturvelger: Kun relevant hvis bedriftens egne e-postadresser skal brukes til å sende ut e-post.
  • Type SMS-bekreftelse: Her kan du velge om en person skal bli bedt om å bekrefte via LINK (URL-adressen inkluderes i SMS-en - merk at SMS med LINK er blokkert i noen land) eller direkte ved å svare på SMS-en (bare svaralternativene som er oppført i SMS-en, fungerer).

Ein Bild, das Text, Screenshot, Software, Webseite enthält.

Automatisch generierte Beschreibung

I tillegg kan du sette opp en webhook som er spesifikk for denne organisasjonsenheten, få tilgang til en trevisning som starter med den valgte organisasjonsenheten, og - hvis det er aktivert for kontoen din - kan du også definere arbeidstid for organisasjonsenheten. Det er da mulig å differensiere personlige enhetsprioriteringer tilsvarende i personkonfigurasjonen.

Ein Bild, das Text, Screenshot, Diagramm, Reihe enthält.

Er du fornøyd?

Ordliste

Administrer ENS+ brukere