Med FACT24 ENS+ info-hotline kan du raskt og enkelt aktivere nasjonale og internasjonale Info-hotlines, som til og med kan ha mange parallelle samtaler.

Informasjonskunngjøringer kan oppdateres jevnlig, og samtalevolumet kan overvåkes i sanntid. Deretter kan rapporter og statistiske analyser sendes for å analysere effektiviteten av krisehåndtering ved en alarm.

I denne delen av operasjonssentralen er det mulig å aktivere (knapp «Start») og deaktivere info hotlines (knapp «Stopp» hvis info hotlinen er aktiv).

For et stort antall infotelefoner kan data filtreres etter navn, kategori, avdeling, språk og PIN-kode.

Ved oppstart av en info-hotline kan kunngjøringen justeres av brukeren dersom denne innstillingen var aktivert i konfigurasjonen. Endring av kunngjøringen overskriver forhåndsinnstillingen for denne engangsaktiveringen, men ikke permanent.

Konfigurasjon av informasjonstelefon

Vær oppmerksom på at du må konfigurere en informasjons-hotline før du kan velge den i operasjonssentralen. Konfigurasjonen kan gjøres på navigasjonspunktet «Krisekonfigurasjon».

• Navn: Et unikt navn må tildeles infotelefonen. Her anbefales det å bruke et logisk navn slik at det ved et senere valg er godt synlig hvilken hotline det er.
  • Avdeling: En info-hotline må tildeles en bestemt avdeling.
  • Kategori: Eventuelt kan en kategori tildeles til em info-hotline. Denne grupperingen gjør det lettere for aktiveringen og evalueringen av ulike hotlines.
  • Nummer: Her konfigurerer du telefonnummeret som hotline kan nås via. Hovednumrene er +47 2331/1872-XXX og +47 2331/1870-XXX
  • Språk: Her velges språket til info-hotlinen. Dette er viktig for riktig tekst-til-tale-konvertering.
  • Støttetelefonnummer: Det er mulig å lagre et telefonnummer som blir oppringt når en innringer ringer infotelefonnummeret og har hørt talemeldingen. Dette gjør at Info-Hotlinen kan brukes som for eksempel «støtte-hotline».
  • PIN-kode: Hvis denne er aktivert, kan bare deltakere som tidligere har autentisert seg med PIN-koden, lytte til meldingen.
  • Tillat bruker å redigere informasjon hotline-meldingen: Denne parameteren lar operatøren individuelt justere informasjonsmeldingen.
  • Talemelding: Talemeldingen legges inn her. Den kan ha opptil 612 tegn.
  • Lytte til gjeldende melding og mulighet for å ta opp en ny melding: Her kan du lytte til forrige melding eller spille inn en personlig melding. For å gjøre dette må du skrive inn telefonnummeret ditt og trykke på telefonknappen.

Er du fornøyd?

Visualiser

Nyhetsfeed