Portal versjon 3.0

corinna.hammerstingl@f24.com oppdatert fra corinna.hammerstingl@f24.com

Utløs alarmer og send meldinger

• Avanserte søkefiltre som kan tilpasses til de mottakerne du ønsker å nå.
  • Søkefilter med «OG» og «ELLER» funksjon for kvalifikasjoner og grupper. I tillegg er det mulighet for flervalg ved hjelp av «ELLER»-funksjon på feltene «Profiler», «Primærferdighet» samt «Avdelinger».

Konfigurering av alarmer

Måle var å revidere alarmflyten for å om å forenkle den. En sentral del av den nye utgivelsen er revisjonen av hele alarmkonfigurasjonen. Videre ble alarmkonfigurasjonen beriket gjennom bekreftende undersøkelser og en utvidet jobblogg.

• En revisjon av hele alarmflyten
  • Skiller mellom «standard» og «avansert konfigurasjon»
  • Tydelig strukturering etter temaer og bruk av nye visuelle elementer når man velger
  • Som en del av alarmen er det mulig å vise til mulige hull i planleggingen ved hjelp av kalenderen
  • Detaljert beskrivelse av de nye funksjonene
  • Implementering av vaktliste for kalenderavhengig varsling
  • Gjennomføring av spørreundersøkelsen
  • Svaret kan ha opptil 10 svar, og visningen av resultatene kan konfigureres individuelt
  • Individuelle bekreftelsesmeldinger for hver alarm
  • Jobblogg
  • Etter alarmbekreftelsen har brukeren mulighet til å oppfylle opptil 5 deloppgaver
  • Avhengig av konfigurasjonen kan oppgavene utføres i en forhåndsdefinert rekkefølge eller en valgfri rekkefølge
  • Status kan overføres til tredjeparts systemerer via webhook
  • Integrasjon av Apple iOS smartwatch

Gruppehåndtering

Systemet tillater nå import og eksport av grupper.

• Eksporter via CSV og PDF. I PDF-en kan man også inkludere hvilken person dokumentet skal ende opp hos.
  • Importer via CSV med mulighet for å finne ut om det er ikke-eksisterende personer
  • Behandle en eller flere grupper samtidig

Avanserte søkefiltre som kan tilpasses til de mottakerens du ønsker å nå. Søkefilter med «OG» og «ELLER» funksjon for kvalifikasjoner og grupper. I tillegg er det mulighet for flervalg ved hjelp av «ELLER»-funksjon på feltene «Profiler», «Primærferdighet» samt «Avdelinger».

Kalender

Systemet tillater nå import og eksport av kalendere

• Eksporter via CSV og ICS
  • Importer via CSV og velg om eksisterende kalendre skal overskrives eller suppleres.

Ny funksjon «Vaktlistekalender»

• Én vaktlistekalender kan velges per alarm
  • En vaktlistekalender kan brukes til flere alarmer
  • Vaktlistekalenderen tillater at flere perioder kan velges per person. Dette gjør det enkelt å planlegge vakttjeneste for hele året innenfor for eksempel én kalender.
  • De foretrukne kommunikasjonskanalene kan velges i vaktlisten.

Hendelsesstatistikk

Start en modul for hendelsesstatistikk for å gjøre ulike evalueringer av hendelsesområdet.

• Velg en tidsperiode for den statistikken du trenger
  • Ha en visning av avdelingene med en «Top 10»-liste for flest hendelser
  • Oversikt over nye og lukkede hendelser innenfor den definerte tidsperioden
  • Detaljert visning per avdeling i henhold til hendelsestype
  • Eksportfunksjon via CSV-fil

Organiser filer

Filer kan bli lagret sentralt og sortert i kategorier. Hvis man ønsker, kan en fil bli gjort tilgjengelig for alle avdelingene ved hjelp av «Globlat» valget. Organiseringen av filer er tilgjengelig for følgende sider: Send melding, nyhetsfeed, hendelsestavle, alarmkonfigurasjon, meldingsmaler og krisedokumenter for app-profiler.

Visualiser

Forskjellige elementer har blitt lagt til visualiser-funksjonen

• Startskjemaet viser opptil fire spørsmål innenfor kategorien og valg av passende alarm.
  • Visning av antall personer innenfor et lokaliseringspunkt i den generelle oversikten innenfor basert på stedsinformasjonen fra URLen
  • Mulighet for å vise styrken til lokasjonsobjektet (WLAN, BLE samt Dect)
  • Sanntidsvisning av personer i systemene Mitel SIP-Dect og Gigaset IP-Dect

Integrering av Swissphone personsøker nettverkstelefon

Som en ekstra varslingskanal, kan man også velge å varsle ved å bruke en personsøker i Sveits. Integreringen inkluderer enveisintegrasjon med en leveringsbekreftelse.

Utvidelse av REST API grensesnittet

Gjør det mulig å varsle personer som ikke har blitt lagt til i systemet. Følgende alternativer er tilgjengelige:

• Varsle ved å ringe, på SMS eller mail
  • Velg om meldingen skal eller ikke skal bekreftes, og hvordan den bekreftende undersøkelsen skal bli satt opp.

Flere funksjoner og justeringer

• Integrering av Apple iOS-smartklokken for bekreftelse av meldinger
  • Varsler hvis en person ikke er lagt til i minst én gruppe.
  • Mulighet for individuell bekreftelse av kontrollsamtalene for alenearbeid
  • Mulighet for å bruke BSSID for WLAN som punkter i lokaliseringsobjekter på tvers av avdelinger
  • Utvidelse av sikkerhetskopieringen av Twilio med funksjonen «utgående konferanse»
  • Oppdatering av backend til SpringBoot 2.6.6

Er du fornøyd?

Portal Versjon 3.3

Portal versjon 3.2

Kontakt