App Versjon 3.3

Enklere tilgang til PIN-pålogging, kritiske varsler aktivert for iOS, UI og oversettelsesforbedringer.

• For våre ENS+-appbrukere: vi la til muligheten for å bruke PIN-koden for første gangs pålogging til startskjermen, noe som gjør utrullingen av appen mer praktisk.
  • Chat: alarmens startdato er lagt til ved siden av internettforumnavnet, slik at internettforumet med samme navn kan holdes atskilt.
  • Du kan nå også motta chat-varsler på iOS selv om ikke appen er åpen i forgrunnen.
  • Kritiske varsler for iOS: varsler med vibrasjon er aktivert også når iOS er i stille/DND-modus.
    • Mindre forbedring og feilrettinger

Er du fornøyd?

App Versjon 3.5

App Versjon 3.2