Du kan gjøre et enkelt eller avansert søk for å filtrere loggelementene som vises i listevisningen i samsvar med visse kriterier. Du kan søke etter loggelementer uavhengig av hvilken hendelse den er tilknyttet, når du bruker Avansert søk.

Følgende søkealternativer er tilgjengelige på søkelinjen:

• Enkelt søk: Du kan bruke det til å søke etter loggelementer med ID, emne, beskrivelse, kilde, telefon og registrert etter felt som inneholder søkeordet ditt.
  • Avansert søk: Du kan bruke det til å kombinere søkekriterier.

Klikk på Søk på funksjonslinjen for å vise søkelinjen.

Du kan klikke på Søk flere ganger for å skjule eller vise søkelinjen, uten å tilbakestille listen og søkekriteriene som ble brukt i det siste søket.

Slik gjør du et enkelt søk

1. Skriv inn søkeord tekstboksen på søkelinjen, og klikk på Søk-knappen. Hvis du vil ha informasjon om søkeord, klikker du på Hjelp-knappen () på søkelinjen. Etter søket vises bare loggelementene som oppfyller søkekriteriene i listevisningen.
  2. Hvis du vil gjøre et nytt søk, redigerer du søkeordene og klikker på Søk på nytt.

Slik gjør du et avansert søk

1. Klikk på Avansert søk i søkefeltet.
  2. Velg søkekriterier i dialogboksen Avansert søk.
  3. Velg avmerkingsboksen Behold åpen slik at dialogboksen forblir åpen etter søket.
  4. Klikk på Søk. Hvis du lukker dialogboksen når du har gjort et søk, lagres søkekriteriene fra det forrige søket til du klikker på Tilbakestill.

I et avansert søk kan du bruke følgende søkekriterier:

Fritekst

Skriv inn søkeord, som ved enkelt søk. Hvis du lar dette feltet stå tomt, brukes de andre søkekriteriene i søket.

Søk i

Hvis det er skrevet søkeord i denne tekstboksen, kan du begrense søket til bare visse felt fra loggskjemaet. Merk av i avmerkingsboksene for å velge én eller flere av feltene ID, Emne, Beskrivelse, Kilde, Til, Kopi, Telefon, Bekreftet av og Registrert av. Hvis ingen felt er valgt, blir det søkt i alle felt.

Rapportert

Velg en Fra-dato og/eller en Til-dato ved å klikke på den respektive Datovelger-knappen () for å søke etter rapportert dato og/eller klokkeslett.

Filter

Velg en loggtype fra listen.

Kategorier

Velg én eller flere kategorier. Hvis ingen kategorier er valgt, vil søket inkludere alle tilgjengelige kategorier. Feltet gjelder bare for loggelementer av typen Logg.

Søk på tvers av hendelser

Velg denne avmerkingsboksen for søk uavhengig av hendelse. Når denne avmerkingsboksen er valgt, blir flere felt tilgjengelige for å begrense søket: Søk i: Velg hvilken status hendelsene må ha i søket fra nedtrekkslisten (for eksempel Aktive hendelser, Aktive og lukkede hendelser eller Lukkede hendelser). Bare hendelser av typen: Velg én eller flere avmerkingsbokser for hendelsestypene dette søket skal omfatte.

Hvis du vil tilbakestille listevisningen og skjule søkelinjen, klikker du på Tilbakestill.

Listevisning av logg

Loggelementene vises som rader i listen i listevisningen. Loggelementer kan også vises som oppføringer på en tidslinje.

Klikk på den respektive kolonneoverskriften for å sortere listen etter verdiene i en kolonne. Du kan klikke på kolonneoverskriften flere ganger for å bytte mellom stigende og synkende rekkefølge. Alle kolonner, unntatt kolonnen som viser ikoner, kan brukes til å sortere listen.

Ikoner i listevisningen

Noen loggelementer kan merkes med ett eller flere ikoner som angir loggelementets status eller egenskaper:

Oppdatert

Loggelementet er oppdatert. Pek på ikonet for å vise dato og klokkeslett for siste oppdatering.

Vedlegg

Ett eller flere vedlegg til loggelementet. Pek på ikonet for å se antall vedlegg.

Informasjon i listevisningen

ID

Det unike identifikasjonsnummeret til loggelementet, som automatisk tilordnes ved registrering. Loggelement-ID-ene er unike for hendelsen de er tilknyttet. Loggelementets identifikasjonsnumre for en hendelse starter med loggelementnummer 1, som tilsvarer den første hendelsen som er registrert (hvis ingen alternativ nummerering er konfigurert).

Rapportert

Dato og klokkeslett for rapporteringen. For automatisk loggføring er dette tidsstempelet identisk med registrert dato/klokkeslett. For loggelementer som logges manuelt (som Logg og Medieforespørsel), kan Rapportert dato og klokkeslett være forskjellig fra tidsstempelet for registreringen.

Type

Navnet på modulen som er tilknyttet loggelementet (for eksempel Tiltak, oppgave, grunnleggende loggføring, kundesvar, dokument, tilbakemelding, informasjonstavle, hendelse, logg, mediesvar, mediehenvendelse, melding, pårørendesvar, pressemelding, rapport, felleslogg, uttalelser, statusrapport og oppgave).

Hvilke typer loggelementer som er tilgjengelige i et menyelement, avhenger av oppsettet og menyelementets innstillinger. Typen bestemmer egenskapene til loggelementet, og funksjonene som er tilgjengelige for dette loggelementet.

Emne:

Emnet for loggelementet.

Registrert av

Navnet på brukeren eller organisasjonen som opprettet loggelementet.

Status

Loggelementets status. Statusene avhenger av Type (for eksempel om loggelementet er av typen Melding, kan statusen være Utkast og Sendt).

Funksjoner ()

Klikk for å redigere eller slette loggelementet.

Detaljvisningen

Når et loggelement er valgt i listevisningen, vises detaljene i detaljvisningen. Oppsettet og informasjonstypene som vises i detaljvisningen avhenger av den valgte loggelementtypen.

Disse typene er tilknyttet loggmodulen:

• Hendelse
  • Logg
  • Melding
  • Informasjon
  • Oppgave
  • Tiltak
  • Rapport

OBS! Les netthjelpen for hver av modulene i toppmenyen for en beskrivelse av detaljvisningen for hver type.

Detaljvisningen for loggelementer av typen Logg viser følgende informasjon:

Funksjonene som er tilgjengelige fra funksjonslinjen, avhenger av typen loggelement. Følgende funksjoner kan være tilgjengelige for loggelementer av typen Logg:

Pek på Send og velg enten Ren tekst, Formatert eller Send som vedlegg for å sende en melding fra loggelementet. Denne funksjonen er utilgjengelig for et loggelement som er merket Inneholder sensitive opplysninger.

Funksjoner

I hver detaljvisning finner du en meny med disse funksjonene øverst til høyre på funksjonslinjen:

Skriv ut

Klikk for å skrive ut detaljene for det valgte loggelementet.

Vis historikk

Klikk for å åpne vinduet Historikk for loggelementet. Denne funksjonen er bare tilgjengelig for loggelementer som er oppdatert.

Flytt loggoppføring

Klikk på denne knappen for å flytte loggelementet til loggen for en annen hendelse. Denne funksjonen er bare tilgjengelig hvis du har brukerrettigheten Flytt loggoppføring.

Er du fornøyd?

Navigasjon