Dashbord for alenearbeidere

corinna.hammerstingl@f24.com oppdatert fra corinna.hammerstingl@f24.com

Vær oppmerksom på at synligheten til denne funksjonaliteten avhenger av produktutgaven din.

Alenearbeider-dashbordet brukes til å vise overvåking og alarmer for alenearbeidere og er tilgjengelig via operasjonssentralen.

Overvåk

"Statusovervåking" kan brukes til å velge hvilken status som deltakerne skal vises for:

• Alle: De overvåkede deltakerne og deltakerne som har en alarm vises.
  • Alarmer: Kun deltakere som har hatt en aktiv alarm i løpet av de siste 60 minuttene vises.
  • Overvåking: Alle deltakere som er eller har vært i aktiv alenearbeidsovervåking i løpet av de siste 60 minuttene vises.

I oversikten på høyre side er en oppsummering av alle nåværende åpne alenearbeider-overvåkinger:

• Antall overvåkingsøkter: Her vises summen av alle aktive enkeltmonitorer.
  • Antall alarmer: Er summen av alle åpne alarmer i systemet. En hendelse må redigeres og lukkes slik at den ikke lenger er synlig i dashbordet for alenearbeideren.
  • Ubehandlede alarmer: Dette viser alle gjeldende alarmer som ennå ikke er tilordnet en bruker for behandling.

Tabellfelt:

• Oppdragstaker: En hendelse kan tilordnes en nettbruker; denne brukeren vises i dette feltet.
  • Status: Visning av gjeldende status til personen.

Registrert

Personen er aktivt logget inn i systemet og jobber alene.

Har dratt

Personen var ferdig med å jobbe alene i løpet av de siste 60 minuttene.

Manuell

Det er en aktiv alarm som har blitt utløst bevisst i løpet av de siste 60 minuttene.

Person-nede

Det er en aktiv situasjonsalarm som har blitt utløst bevisst i løpet av de siste 60 minuttene.

INGEN_BEVEGELSE

Det er en aktiv ingen bevegelsesalarm som har blitt utløst bevisst i løpet av de siste 60 minuttene.

Tidsavbrudd

Alenearbeidet ble ikke avsluttet på vanlig måte. Denne alarmen ble utløst i løpet av de siste 60 minuttene.

Panikk

Det er en alarm, som har blitt forårsaket av å dra i trekklinen (tapsalarm). Denne alarmen ble utløst i løpet av de siste 60 minuttene.

Teknisk

Det er en teknisk feil på sluttenheten. Dette betyr for eksempel at batterinivået har falt under den definerte terskelverdien eller at man har mister forbindelsen til terminalenheten.

• Starttid: Her kan du se når alenearbeidet ble startet.
  • Sluttid: Her kan du se når alenearbeidet vil bli eller er ferdig.
  • Ansatt-ID: En definert ID for den ansatte.
  • Etternavn: Etternavnet som er angitt for den ansatte.
  • Fornavn: Fornavnet angitt for den ansatte.
  • Sted: Lokaliseringsinformasjonen. Avhengig av status kan dette være informasjonen til en NFC-tag, et Bluetooth-signal eller GPS-informasjonen.
  • Alarm: Her er informasjonen om hvilken alarm som er utløst eller blir utløst. Dette kan variere avhengig av konfigurasjonen, for eksempel hvis forskjellige alarmscenarioer er definert for hvert lokaliseringspunkt.

Ved aktiveringen av en alarm blinker den gjeldende hendelsen rødt i displayet og en varslingstone spilles. Så snart en bruker aksepterer hendelsen, deaktiveres det røde displayet, og lyden stoppes.

I den detaljerte visningen vises tilleggsinformasjon om den respektive hendelsen. Hvis GPS-data har blitt overført ved alarm, visualiseres det ved hjelp av Google Maps. I tillegg til GPS-dataene kan en plantegning for et posisjonsobjekt (NFC, BLE Beacon, Gateway, WLAN) lagres i lokasjonsprofilen og deretter vises.

Reagere

Følgende trinn er nødvendige for å reagere på en hendelse:

1. Godta hendelsen (kun mulig for nettbrukere)
  2. Klikk på sammendraget av hendelsen
  3. Utfør de individuelt definerte trinnene hvis det er en alarm. Dette er de organiserings-tiltakene i tilfelle det har blitt utløst en enkelt arbeidsstasjonsalarm. Etter at tiltakene har blitt tilsvarende utført skal nettbrukeren trykke på knappen «Ekstern alarm utført». Dett huker av for alarmen. En systemoppføring opprettes også som informasjon i loggen.
  4. Opprett en loggbokoppføring for å fullføre prosessen. Etter at registreringen er gjort, kan prosessen avsluttes fullstendig ved å klikke på knappen «Fullfør hendelse». Oppføringen vil bli lagret i rapportene til alenearbeideren.

Er du fornøyd?

Profilinnstillinger for alenearbeidere