Navigasjon

corinna.hammerstingl@f24.com oppdatert fra corinna.hammerstingl@f24.com

CIM Essential-grensesnittet består av tre hovedelementer:

• Systemmenylinjen:

På denne linjen øverst på skjermen, kan du kan se hvilken hendelse du jobber med akkurat nå, hvilken fase den er i og hvilken potensiell skade den kan gjøre. Til høyre på systemlinjen finner du menyknappene:

• Saksbehandler
  • Bruker
  • Administrasjon
  • Varsler
  • Netthjelp
  • Logg ut
  • Menylisten:

Du finner disse menyelementene til venstre, avhengig av hvilken rolle du har:

• Søk i menyen: Søker gjennom alle menyelementer og underelementer.
  • Startside: Viser en oversikt over alle registrerte hendelser, en detaljert visning av den valgte hendelsen og et kart med hendelsenes posisjon.
  • Arbeidsområde for hendelser: Her ser du de siste oppdateringene om den aktive hendelsen og kan iverksette tiltak.
  • Tavler: Alle modulene finner du her.
  • Oppgaver: Her kan du se oppgaver som er tilordnet deg og medarbeiderne. Hvis du er kriseadministrator eller administrator, kan du legge til, redigere og tilordne oppgaver herfra.
  •  Administrator: Kun tilgjengelig for administratorer. Gir tilgang til:
    • Arbeidsområde for administrator
    • Forhåndsdefinerte tiltakskort
    • Rapportmaler
    • Maler for statusmøter
    • Filarkiv
    • Sted
  • Arbeidsområdevinduet:

Viser innholdet i det aktuelle menypunktet som er valgt i menylisten til venstre.

Standardknapper og tiltak

• (Fullskjerm): Klikk på denne knappen for å åpne visningen i et nytt vindu.
  • (Oppdater side): Klikk på denne knappen for å oppdatere informasjonen i vinduet.
  • Navigasjonsknapper. Hvis mer enn 50 elementer skal vises i en listevisning, vises elementene over flere sider. Du kan bruke navigasjonsknappene til å navigere fra side til side.
  • Søk: Klikk på denne knappen for å åpne søkefeltet og gjøre et søk.
  • Funksjoner: Pek på denne knappen for å åpne en meny med forskjellige kommandoer.

Aktuell hendelse

Øverst til venstre i arbeidsområdevinduet finner du informasjon om hendelsen du jobber med. Klikk på navnet på hendelsen for å se mer informasjon og iverksette tiltak:

• ØVELSE eller NORMAL: Foran hendelsestittelen vil du se om dette er en hendelse tilknyttet en øvelse eller om det er en reell hendelse (Normal).
  • Klikk her for å redigere informasjonen om hendelsen.
  • Registrer ny hendelse: Fyll inn nødvendig informasjon om den nye hendelsen. Ikke for CIM-medarbeidere.
  • Bytt hendelse: Klikk på denne for en liste over alle registrerte hendelser som fortsatt er aktive. Klikk på den du vil jobbe med.
  • Bytt modus: Du kan bare endre modus i vinduet Bytt hendelse. Klikk på BYTT MODUS for å gå ut av den aktuelle modusen (ØVELSE eller NORMAL). Du må være i modusen der den ønskede hendelsen ble registrert, slik at den er synlig i listen.

Systemmenyen

• Angi saksbehandler
  • Gir deg informasjon om brukeren, fra øverst til nederst:
    • Navn – Klikk på navnet for å se brukerprofilen.
    • Primærrolle – Rollen bestemmer hvilke tilgangsrettigheter du har.
    • Språk – velg språk (norsk, engelsk, spansk, portugisisk, tysk eller fransk).
    • Klientinfo – CIM Starter versjonsnummer og informasjon om nettleseren du bruker for øyeblikket (noe som er viktig hvis du skal kontakte support).
  • Bare for administratorer, som har tilgang til filarkivadministrasjonen her.
  • Her finner du alle dine personlige varsler. Dette kan være nye tilordnede oppgaver, meldinger, rapporter eller dokumenter som sendes til godkjenning. Klikk på ønsket varsel for mer informasjon.
  • Klikk her for tilgang til det elektroniske hjelpesystemet (som du allerede visste om, fordi du jo er her!)
  • Klikk på denne knappen for å logge ut.

Er du fornøyd?

FACT24 CIM-rollene